Θεματα

Milos: Από τη φύση, στο πιάτο. Τα άγρια χόρτα και όσα δεν ξέρεις γι αυτά

Ποιο είναι το χορταρικό που κάνει το τέλειο φρικασέ;

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
33204-73684.JPG

Ποιο είναι το χορταρικό που κάνει το τέλειο φρικασέ; Τι μυρωδικά νοστιμεύουν τη σπανακόπιτα; Τρώγεται το κουφολάχανο; Ποια εποχή μαζεύω ζοχούς και αγριοκάροτα; Να τα βράσω τα χόρτα που μάζεψα προχτές στην εκδρομή στο Μαρκόπουλο ή…θα δω τα ραδίκια ανάποδα; Το εστιατόριο Milos και το «Ραδίκι» διοργανώνουν Παρασκευή και Σάββατο 18 και 19 Ιανουαρίου ένα ολοήμερο αφιέρωμα με θέμα «Από τη φύση, στο πιάτο μας».

Δηλαδή, μία περιήγηση στα είδη των άγριων χορταρικών της ελληνικής γης με τον chef του εστιατορίου Milos Περικλή Κοσκινά και τον «τροφοσυλλέκτη» Σωτήρη Λυμπερόπουλο, (βλέπε radiki.gr) να λύνουν απορίες, να δείχνουν τρόπους μαγειρέματος δεκάδων ειδών χορταρικών, αλλά και τον τρόπο για να τα καταναλώνουμε.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και οι ώρες προσέλευσης 13.00μ.μ.-16.30μμ και 20.00μμ-23.00μμ

Βας. Σοφίας 46, (ξενοδοχείο Hilton), τηλ.: 210 7244400

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.