Πέρασαν κιόλας 8 χρόνια από τότε που άνοιξε το Matsuhisa Athens και η Αθήνα μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει το δικό της, απαραίτητο για κάθε μητρόπολη του κόσμου, γαστριμαργικό προορισμό. Οκτώ χρόνια που οι lovers της ιαπωνικής κουζίνας μυήθηκαν στα μυστικά του sashimi και του θρυλικού black cod, το πιάτο-υπογραφή του Nobu.
Για να το γιορτάσουν οι chef του Matshuhisa Athens Βασίλης Παπαθεοδώρου και Τόνυ Βρατσάνος δημιούργησαν το Festive Menu έξι πιάτων που αποτελείται από τις αγαπημένες γευστικές προτάσεις των 8 αυτών χρόνων, τόσο από την ποικιλία του sushi bar, όσο και από εκείνη των special hot dishes. Η τιμή του μενού είναι στα €45/άτομο (μαζί με cremant de Bordeaux brut για τους κυρίους και cremant de Bordeaux rose για τις κυρίες) και σερβίρεται καθημερινά από τις 19.30 έως τις 23.00 και το Σαββατοκύριακο από το μεσημέρι.
Απόλλωνος 40, Αστέρας Βουλιαγμένης, 210 8960510, Fb: Matsuhisa Athens
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.