- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ciao bella
Είναι Ιταλίδα, όχι απ’ την Κυψέλη, μα από το Μιλάνο, είναι ζεστή, φρέσκια, τραγανή, αχνιστή, αυθεντική, θα τη λατρέψεις
Είναι Ιταλίδα, όχι απ’ την Κυψέλη, μα από το Μιλάνο, είναι ζεστή, φρέσκια, τραγανή, αχνιστή, αυθεντική, θα τη λατρέψεις. Είναι η νέα πίτσα που ήρθε στο Γκάζι. Πας, την παραγγέλνεις, με αυθεντικά ιταλικά υλικά που στα στρώνουν σε φύλλο (μυστικής ιταλικής συνταγής), που ανοίγουν μπροστά σου, και σε πέντε λεπτά είναι όλη δική σου, σε δυο μεγέθη (κανονικό και μικρό) και σε τιμές έκπληξη.
Την αυθεντικότητά της υπογράφει ο chef Andrea με τα γνωστά μαγαζιά στη Σίφνο. Θα βρεις και αυθεντικά ιταλικά σάντουιτς με prosciuto και salami, όπως και την περίφημη πίτσα al cioccolato, γεμιστή με σοκολάτα. Σε λίγες μέρες θα έχουν και delivery, αλλά επιμένουν ότι η πίτσα πρέπει να τρώγεται από το φούρνο κατευθείαν στο πιάτο.
Τριπτολέμου 26, Γκάζι, ανοιχτά κάθε μέρα 17.30-23.30, Παρ. & Σάβ. 14.30-18.30, 215 5003.400. -Ζ.Σ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.