Θεματα

Φαμπρίτσιο Μπουλιάνι. Η επιστροφή ενός μεγάλου σεφ

Στο Θα σε κάνω Βασίλισσα  μόνο για μια εβδομάδα

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
330875-685112.jpg

Πληθωρικός, εκρηκτικός, ανατρεπτικός, «ποιητής» της γεύσης, γοητευτική προσωπικότητα, ασυμβίβαστος (δείτε την συνέντευξή του στην A. V. εδώ). Ο Ιταλός Φαμπρίτσιο Μπουλιάνι είναι ένας από τους καλύτερους σεφ που γνώρισε η αθηναϊκή σκηνή και έχει συνεργαστεί με πολλά γνωστά εστιατόρια όλα τα τελευταία χρόνια που έχει κάνει την Ελλάδα δεύτερη πατρίδα του. Εδώ και καιρό όμως δεν τον απολαμβάνουμε σε κάποιο σταθερό πόστο. Ευκαιρία να ξαναθυμηθούμε το…χέρι του (μαγικό) είναι ο περιορισμένος αριθμός εμφανίσεων που θα κάνει στο «κρασοπουλιό» του Δημήτρη Λίτινα, το Θα σε κάνω Βασίλισσα κάτω στην Ιερά Οδό. Από 21-26 Νοεμβρίου θα βρίσκεται εκεί μαγειρεύοντας κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό, επιμένοντας στην καθαρότητα των υλικών και στην απλότητα της πραγματικά υψηλής γαστρονομίας. Μαζί με την  καταπληκτική κάβα του Λίτινα οι βραδιές αναμένονται κάτι παραπάνω από εξαιρετικές.

 Ιεράς Οδού 64 & Βεροίας 13 (είσοδος από Βεροίας), Βοτανικός, 2103459299  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.