Θεματα

Φαμπρίτσιο Μπουλιάνι. Η επιστροφή ενός μεγάλου σεφ

Στο Θα σε κάνω Βασίλισσα  μόνο για μια εβδομάδα

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
330875-685112.jpg

Πληθωρικός, εκρηκτικός, ανατρεπτικός, «ποιητής» της γεύσης, γοητευτική προσωπικότητα, ασυμβίβαστος (δείτε την συνέντευξή του στην A. V. εδώ). Ο Ιταλός Φαμπρίτσιο Μπουλιάνι είναι ένας από τους καλύτερους σεφ που γνώρισε η αθηναϊκή σκηνή και έχει συνεργαστεί με πολλά γνωστά εστιατόρια όλα τα τελευταία χρόνια που έχει κάνει την Ελλάδα δεύτερη πατρίδα του. Εδώ και καιρό όμως δεν τον απολαμβάνουμε σε κάποιο σταθερό πόστο. Ευκαιρία να ξαναθυμηθούμε το…χέρι του (μαγικό) είναι ο περιορισμένος αριθμός εμφανίσεων που θα κάνει στο «κρασοπουλιό» του Δημήτρη Λίτινα, το Θα σε κάνω Βασίλισσα κάτω στην Ιερά Οδό. Από 21-26 Νοεμβρίου θα βρίσκεται εκεί μαγειρεύοντας κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό, επιμένοντας στην καθαρότητα των υλικών και στην απλότητα της πραγματικά υψηλής γαστρονομίας. Μαζί με την  καταπληκτική κάβα του Λίτινα οι βραδιές αναμένονται κάτι παραπάνω από εξαιρετικές.

 Ιεράς Οδού 64 & Βεροίας 13 (είσοδος από Βεροίας), Βοτανικός, 2103459299  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.