Θεματα

O Ιταλός σεφ που μετατρέπει τα γλυκά του σε ολόκληρους κόσμους

Οι πεντανόστιμες δημιουργίες του Matteo Stucchi 

christiperri.jpg
Κρίστυ Περρή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
330720-684540.jpg

Ο Matteo Stucchi είναι ένας καταπληκτικός ζαχαροπλάστης από την Μόνζα της Ιταλίας που χτίζει πανέμορφους και πεντανόστιμους κόσμους με τα γλυκά του και μικρές χαριτωμένες μινιατούρες. "Η εμφάνιση παίζει τόσο μεγάλο ρόλο όσο η γεύση" υποστηρίζει ο Matteo και εμείς μόνο να συμφωνήσουμε μπορούμε ενώ μας τρέχουν τα σάλια. Οι δημιουργίες του χρειάζονται όχι μόνο μία τεράστια δόση φαντασίας αλλά και εξαιρετική υπομονή καθώς η προσοχή που δίνει στις λεπτομέρειες είναι αξιοζήλευτη. Ας δούμε μερικά παραδείγματα!

MIA ΓΛΥΚΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗ

MIA ΓΛΥΚΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗ

ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΤΡΩΣΕΙΣ

ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΤΡΩΣΕΙΣ

ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ

ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ

ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ

ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ

ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΤΑΡΤΕΣ ΜΑΣ

ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΤΑΡΤΕΣ ΜΑΣ

ΝΤΥΣΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ

ΝΤΥΣΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ

ΟΠΟΙΟΣ ΦΤΑΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΕΙ

ΟΠΟΙΟΣ ΦΤΑΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΕΙ

ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!

ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑΣ

ΓΛΥΚΟΙ ΚΑΡΠΟΙ

ΓΛΥΚΟΙ ΚΑΡΠΟΙ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.