Θεματα

Αλεπού, after ζεστές σουπίτσες για πεινασμένους ξενύχτηδες

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
33010-73369.JPG

Άνοιξε μέσα στο φθινόπωρο

Άνοιξε μέσα στο φθινόπωρο και προσφέροντας μικρά πιατάκια μεγάλης νοστιμιάς απέκτησε γρήγορα το κοινό της. Μικρή,… παμπόνηρη και με πόστο σε κομβικό για τους ξενύχτηδες σημείο, ανοίγει μεν κάθε μέρα από τη 1 το μεσημέρι σερβίροντας το πλήρες της μενού μέχρι τη 1 το βράδυ, αλλά και στη συνέχεια το τραβάει μέχρι το πρωί με ζεστές πεντανόστιμες σουπίτσες (μοσχαρόσουπα, κοτόσουπα), συν τρία μαγειρευτά (κοκκινιστό, λεμονάτο, σουτζουκάκια, μακαρόνια με κιμά) που αλλάζουν από μέρα σε μέρα, όλα τους ότι πρέπει για όσους έχουν ξεμείνει από…καύσιμα.

Χάρητος 29Β & Πλουτάρχου, 2107242717

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.