Θεματα

Αλεπού, after ζεστές σουπίτσες για πεινασμένους ξενύχτηδες

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
33010-73369.JPG

Άνοιξε μέσα στο φθινόπωρο

Άνοιξε μέσα στο φθινόπωρο και προσφέροντας μικρά πιατάκια μεγάλης νοστιμιάς απέκτησε γρήγορα το κοινό της. Μικρή,… παμπόνηρη και με πόστο σε κομβικό για τους ξενύχτηδες σημείο, ανοίγει μεν κάθε μέρα από τη 1 το μεσημέρι σερβίροντας το πλήρες της μενού μέχρι τη 1 το βράδυ, αλλά και στη συνέχεια το τραβάει μέχρι το πρωί με ζεστές πεντανόστιμες σουπίτσες (μοσχαρόσουπα, κοτόσουπα), συν τρία μαγειρευτά (κοκκινιστό, λεμονάτο, σουτζουκάκια, μακαρόνια με κιμά) που αλλάζουν από μέρα σε μέρα, όλα τους ότι πρέπει για όσους έχουν ξεμείνει από…καύσιμα.

Χάρητος 29Β & Πλουτάρχου, 2107242717

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.