Θεματα

Θα κρατούσατε μια τσάντα από μπρόκολο;

Η Haute Couture της κουζίνας

Δημήτρης Μαστρογιαννίτης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μπορεί να μην κυκλοφορούν στο εμπόριο, αλλά η ιδέα του ιταλού πολυβραβευμένου φωτογράφου Fulvio Bonavia να δημιουργήσει αξεσουάρ με τρόφιμα έκανε να τρέξουν τα σάλια των γκουρμέ φασιονίστας. Το αποτέλεσμα κυκλοφόρησε σε βιβλίο με τίτλο «A matter of taste», και ξεφυλλίζοντάς το αναρωτιέσαι που πρέπει να αποθηκεύεις τα τρόφιμα: στην κουζίνα ή στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας; Δουλειές του μπορείτε να δείτε εδώ.

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n