Θεματα

Θα κρατούσατε μια τσάντα από μπρόκολο;

Η Haute Couture της κουζίνας

4741-35213.jpg
Δημήτρης Μαστρογιαννίτης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
32996-73335.jpg

Μπορεί να μην κυκλοφορούν στο εμπόριο, αλλά η ιδέα του ιταλού πολυβραβευμένου φωτογράφου Fulvio Bonavia να δημιουργήσει αξεσουάρ με τρόφιμα έκανε να τρέξουν τα σάλια των γκουρμέ φασιονίστας. Το αποτέλεσμα κυκλοφόρησε σε βιβλίο με τίτλο «A matter of taste», και ξεφυλλίζοντάς το αναρωτιέσαι που πρέπει να αποθηκεύεις τα τρόφιμα: στην κουζίνα ή στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας; Δουλειές του μπορείτε να δείτε εδώ.

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.