Θεματα

Θα κρατούσατε μια τσάντα από μπρόκολο;

Η Haute Couture της κουζίνας

4741-35213.jpg
Δημήτρης Μαστρογιαννίτης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
32996-73335.jpg

Μπορεί να μην κυκλοφορούν στο εμπόριο, αλλά η ιδέα του ιταλού πολυβραβευμένου φωτογράφου Fulvio Bonavia να δημιουργήσει αξεσουάρ με τρόφιμα έκανε να τρέξουν τα σάλια των γκουρμέ φασιονίστας. Το αποτέλεσμα κυκλοφόρησε σε βιβλίο με τίτλο «A matter of taste», και ξεφυλλίζοντάς το αναρωτιέσαι που πρέπει να αποθηκεύεις τα τρόφιμα: στην κουζίνα ή στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας; Δουλειές του μπορείτε να δείτε εδώ.

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.