Θεματα

Πώς θα γίνει να είναι κάθε μέρα Παρασκευή;

Τα TGI Fridays έχουν τον τρόπο και μια ολόκληρη φιλοσοφία

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
329920-682483.jpg

Κάθε Παρασκευή η χαρά είναι διπλή: από τη μία η κουραστική εβδομάδα τελείωσε, από την άλλη τα ωραία του Σαββατοκύριακου αρχίζουν από στιγμή σε στιγμή. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή είναι η καλύτερη μέρα της εβδομάδας. Ποιος δεν θα ήθελε να ζούσε την κάθε μέρα του σαν να ήταν Παρασκευή;

Όμως υπάρχει μόνο ένα μέρος στον κόσμο όπου κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Και αυτό είναι τα TGI Fridays. Το στέκι, που από το 1997 με το πιο κεφάτο προσωπικό, τη χαρούμενη μουσική και το λαχταριστό φαγητό κάνουν την κάθε μέρα μας να μοιάζει με Παρασκευή. 

Επειδή όμως σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο, η έμφαση στη λεπτομέρεια (ειδικά όσον αφορά το φαγητό) είναι που κάνει όλη τη διαφορά στα TGI Fridays. Τα αγαπημένα σου burgers, από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά, σερβίρονται καθημερινά σε φρέσκο brioche ψωμάκι, ενώ ο διάσημος πουρές “Fridays” παρασκευάζεται εδώ κάθε μέρα, αποκλειστικά από φρέσκιες πατάτες. Άλλωστε οι chefs των TGI Fridays διαλέγουν πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες και δημιουργούν πραγματικά ξεχωριστές γεύσεις. Για παράδειγμα, όλα τα dressing, όπως και το μοναδικό Guacamole είναι χειροποίητα και ετοιμάζονται εδώ καθημερινά. Αυτό θα πει σημασία στη λεπτομέρεια.

Εκτός όμως από τα προκλητικά νόστιμα burgers (αχ αυτή η Jack Daniel’s sauce…), τα TGI Fridays έχουν και όλες τις γευστικές απαντήσεις για εκείνους που προσέχουν τη διατροφή τους. Οι Living Well προτάσεις των TGI Fridays βασίζονται σε πρώτες ύλες, ωφέλιμες για τον οργανισμό μας, όπως π.χ. η quinoa. Η quinoa με αντιοξειδωτική δράση, σίδηρο και λιπαρά Ω3, θεωρείται η μητέρα όλων των σπόρων και την απολαμβάνεις καθημερινά στην quinoa super salad. Η Ahi Tuna Salad είναι άλλη μία νόστιμη και υγιεινή επιλογή, καθώς ο ahi tuna είναι πλούσια πηγή πρωτεΐνης και σεληνίου, ενώ περιέχει βιταμίνη D και φώσφορο που βοηθάει στην απορρόφηση του ασβεστίου και στη διατήρηση υγιών οστών.

Για όλα αυτά (και για πολλά ακόμα) τα TGI Fridays σου αρέσουν τόσο πολύ. Κυρίως όμως, γιατί εσύ ξέρεις πως η Παρασκευή δεν είναι απλά μια μέρα, είναι ολόκληρη φιλοσοφία. Και τα TGI Fridays είναι χωρίς αμφιβολία οι πιο θερμοί οπαδοί της. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.