- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Πώς θα γίνει να είναι κάθε μέρα Παρασκευή;
Τα TGI Fridays έχουν τον τρόπο και μια ολόκληρη φιλοσοφία
Κάθε Παρασκευή η χαρά είναι διπλή: από τη μία η κουραστική εβδομάδα τελείωσε, από την άλλη τα ωραία του Σαββατοκύριακου αρχίζουν από στιγμή σε στιγμή. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή είναι η καλύτερη μέρα της εβδομάδας. Ποιος δεν θα ήθελε να ζούσε την κάθε μέρα του σαν να ήταν Παρασκευή;
Όμως υπάρχει μόνο ένα μέρος στον κόσμο όπου κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Και αυτό είναι τα TGI Fridays. Το στέκι, που από το 1997 με το πιο κεφάτο προσωπικό, τη χαρούμενη μουσική και το λαχταριστό φαγητό κάνουν την κάθε μέρα μας να μοιάζει με Παρασκευή.
Επειδή όμως σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο, η έμφαση στη λεπτομέρεια (ειδικά όσον αφορά το φαγητό) είναι που κάνει όλη τη διαφορά στα TGI Fridays. Τα αγαπημένα σου burgers, από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά, σερβίρονται καθημερινά σε φρέσκο brioche ψωμάκι, ενώ ο διάσημος πουρές “Fridays” παρασκευάζεται εδώ κάθε μέρα, αποκλειστικά από φρέσκιες πατάτες. Άλλωστε οι chefs των TGI Fridays διαλέγουν πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες και δημιουργούν πραγματικά ξεχωριστές γεύσεις. Για παράδειγμα, όλα τα dressing, όπως και το μοναδικό Guacamole είναι χειροποίητα και ετοιμάζονται εδώ καθημερινά. Αυτό θα πει σημασία στη λεπτομέρεια.
Εκτός όμως από τα προκλητικά νόστιμα burgers (αχ αυτή η Jack Daniel’s sauce…), τα TGI Fridays έχουν και όλες τις γευστικές απαντήσεις για εκείνους που προσέχουν τη διατροφή τους. Οι Living Well προτάσεις των TGI Fridays βασίζονται σε πρώτες ύλες, ωφέλιμες για τον οργανισμό μας, όπως π.χ. η quinoa. Η quinoa με αντιοξειδωτική δράση, σίδηρο και λιπαρά Ω3, θεωρείται η μητέρα όλων των σπόρων και την απολαμβάνεις καθημερινά στην quinoa super salad. Η Ahi Tuna Salad είναι άλλη μία νόστιμη και υγιεινή επιλογή, καθώς ο ahi tuna είναι πλούσια πηγή πρωτεΐνης και σεληνίου, ενώ περιέχει βιταμίνη D και φώσφορο που βοηθάει στην απορρόφηση του ασβεστίου και στη διατήρηση υγιών οστών.
Για όλα αυτά (και για πολλά ακόμα) τα TGI Fridays σου αρέσουν τόσο πολύ. Κυρίως όμως, γιατί εσύ ξέρεις πως η Παρασκευή δεν είναι απλά μια μέρα, είναι ολόκληρη φιλοσοφία. Και τα TGI Fridays είναι χωρίς αμφιβολία οι πιο θερμοί οπαδοί της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Ιδιορρυθμίες, λόγοι συναισθηματικοί και άλλοι που δεν τρώμε κάποια φαγητά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.