Θεματα

Ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου έρχεται στην Αθήνα

Το Lost &Found Drinkery κάνει κατάληψη για ένα βράδυ στο 42

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
329487-681555.jpg
Angelos Giotopoulos

Για δεύτερη συνεχή χρονιά βρέθηκε ανάμεσα στα 50 καλύτερα μπαρ του πλανήτη. Το κυπριακό Lost& Found είναι από τα μπαρ εκείνα που θα ήθελες να περάσεις τουλάχιστον μία από τις μεθυσμένες νύχτες σου.

Αυτή η νύχτα βρίσκεται πολύ πιο κοντά από όσο νομίζεις τόσο χρονικά, όσο και…γεωγραφικά. Τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου όλη η ομάδα του Lost &Found καταφθάνει από τη Λευκωσία με μοναδικό σκοπό να κάνει κατάληψη στο αθηναϊκό 42. Διακεκριμένες συνταγές cocktail, freestyle μουσικές και διάθεση που θα αλλάξει εντελώς τα αισθήματά σου για τις Δευτέρες.

Η νύχτα της 7ης Νοεμβρίου ονομάστηκε αυθόρμητα “The Lunatics have taken over the Asylum” γιατί όπως πληροφορούμαστε «η ομάδα του Lost &Found Drinkery είναι γνωστή ως μια από τις πιο τρελές στον κόσμο του ποτού και γιατί το 42 ανέκαθεν αποτελούσε το άσυλο για κάθε λάτρη της μεθυστικής παράνοιας». Καταλαβαίνεις λοιπόν τι σε περιμένει…

Extra συμβουλή: Να έρθεις πεινασμένος γιατί μόνο για τη συγκεκριμένη νύχτα επιστρατεύτηκε και η ομάδα του Los Loros, η οποία ετοιμοπόλεμη σε υποδέχεται με καταπληκτικό βενεζουελάνικο και κολομβιανό street food.

Κολοκοτρώνη 3, 42 Bar.Athens. Να είσαι εκεί στις 9

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.