Θεματα

Κυριακάτικο brunch στην πόλη!

Η Έλενα Αναστασιάδη ανακαλύπτει σικ μέρη στην Αθήνα

62084-137249.jpg
Έλενα Αναστασιάδη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
328582-679189.jpg

Ok, είναι ξενόφερτη τάση αλλά την αγαπάμε και στην Ελλάδα. Και πώς να μην την αγαπάμε και να την υιοθετούμε, αφού οι περισσότερες Κυριακές του χρόνου -ακόμα και το χειμώνα- είναι ηλιόλουστες! Κατ' επέκταση θες να βγεις έξω, να δεις τους φίλους και να αφήσεις για λίγο το cocooning και τη ζεστασιά του σπιτιού σου από νωρίς! ​

Την Κυριακή βρέθηκα με αγαπημένους φίλους στο all time classic «je t' aime» μου στο «48​». Εκεί, έχει διαμορφωθεί ένα ειδικό μενού #Brunch που ​συνοδεύεται ​από φρέσκες σπιτικές λεμονάδες και ginger-άδες, spicy Bloody Mary & άλλα cocktails. Φυσικά θα βρεις και τέλεια burgers με τραγανά βουτυρένια ψωμάκια, πιάτα με μπόλικο αβοκάντοοοο και ​αρκετές παραλλαγές με αυγά (benedict, croque madame & croque monsieur κτλ κτλ).

Στο τελείωμα, αν έχεις χώρο (πάντα έχεις) πας για ένα γλυκάκι και αυτό δεν είναι άλλο από puncakes με ζεστή σοκολάτα.

Από τιμές ΟΚ, περίπου 30€ το ζευγάρι, ίσως θα έπαιρνε να είναι και λίγο πιο χαμηλά.

​48 Urban Garden: Aρματωλών & Κλεφτών ​​48, Αμπελόκηποι.

​Ιnstagram: @elforell

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.