Αυτός είναι ο (σχεδόν) «Γυμνός Σεφ» και μαγειρεύει για απαιτητικούς ουρανίσκους (εικόνες, video)
Δεν θα ξεκολλάτε από το μπλέντερ του Φράνκο Νοριέγα
![62224-137655.jpg 62224-137655.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/contributor/62224-137655.jpg)
![328526-679085.png 328526-679085.png](/images/1074x600/3/png/sites/default/files/article/2016/10/24/328526-679085.png)
Ο Βρετανός Τζέιμι Όλιβερ ήταν ο πρώτος 'Naked Chef' της τηλεόρασης, αλλά ο Φράνκο Νοριέγα από το εξωτικό Περού έχει το όνομα και τη χάρη. Είναι ο πραγματικός (σχεδόν) γυμνός σεφ που έχει ξετρελάνει εκατομμύρια ουρανίσκους στο διαδίκτυο. Ο 27χρονος σεφ και μοντέλο μαγειρεύει με την άνεση των εσωρούχων του και έχει ήδη κερδίσει τον τίτλο του πιο σέξι μάγειρα στο διαδίκτυο.
Μπροστά στο μπλέντερ με το μποξεράκι του αποκαλύπτει τα μυστικά της πουτίγκας με σπόρους chia και τα κορίτσια κουνούν ρυθμικά το κεφάλι μαζί με το μπλέντερ. «Βάζουμε όλα τα συστατικά μας στο μπλέντερ και τα ανακατεύουμε», λέει ο Φράνκο Νοριέγα και συνεχίζει, «αυτή είναι μια τέλεια συνταγή για όσους αγαπούν τις γλυκές γεύσεις, αλλά κάνουν δίαιτα». Τι βάζει ο γυμνός σεφ στο μπλέντερ; Δύο κουταλιές της σούπας βούτυρο αμυγδάλου, μια κούπα με γάλα αμυγδάλου, τρεις κουταλιές της σούπας ζάχαρη, λίγη κανέλα, ένα κομμάτι καρύδα και όλα αυτά τα ανακατεύει. Στη συνέχεια δοκιμάζει το μίγμα του, προσθέτει τους σπόρους chia και τη ζελατίνη και τα βάζει στο φούρνο για να βγει η πουτίγκα. «Το τέλειο επιδόρπιο», λέει και γλύφει τα δάχτυλά του.
Ο Φράνκο μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 2007 με το όνειρο να γίνει ηθοποιός. Ο Περουβιανός έγινε τελικά μοντέλο και έχει πολλές φορές ποζάρει για τον πασίγνωστο φωτογράφο μόδας, Μάριο Τεστίνο.
Με το που το γύρισε στη διαδικτυακή μαγειρική απέκτησε λεγεώνες φαν που τον ακολουθούν για… τις συνταγές του. «Γλυκέ μου κανείς δεν κοιτάει τι βάζεις στο μπλέντερ όταν μαγειρεύεις», γράφει ένας follower του γυμνού σεφ.
Ο Φράνκο Νοριέγα πρόσφατα εγκαινίασε το δικό του περουβιανό εστιατόριο στη Νέα Υόρκη, το οποίο λέγεται Baby Brasa και ειδικεύεται στα ψητά κοτόπουλα.
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Franco Noriega (@franconorhal) στις Απρ 5, 2016, 8:13πμ PDT
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ψήνονται στη σχάρα κατευθείαν από το ποτάμι, ή τηγανίζονται για τους μερακλήδες
Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό
«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»
Μπαίνουμε στην κουζίνα και μαγειρεύουμε με διάσημα τοπικά προϊόντα από 30 γωνιές της Ελλάδος
Λαχταριστά μπέργκερς, φοβερές πίτσες, άπαιχτα σουβλάκια, ακόμα και σπιτικό φαγητό, όλα είναι εδώ
Φτιάξε και απόλαυσε τις καλύτερε μακαρονάδες ενόψη Ολυμπιακών Αγώνων
Για σουβλάκια, πίτσα, burger ή ό,τι σου έρθει στο μυαλό, μπες στο fagi.gr
Aυθεντικές ιταλικές γεύσεις, μαμαδίστικα πιάτα και American street food
Συνταγές βασισμένες στην εποχικότητα, άριστες πρώτες ύλες και value for money τιμές
Η νέα street food λιχουδιά της Αθήνας συμβαίνει στο Fuddy Duddy Pizza, στην οδό Λέκκα
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έχει γεύση «πανάκριβη», εστέτ και γκουρμέ
Στο κέντρο της Χώρας, θα το εντοπίσεις και θα το αγαπήσεις αμέσως
Εδώ δεν θα φας «χθεσινό» παγωτό, μόνο υπέροχες γεύσεις με χαμηλά λιπαρά και τόσο όσο ζάχαρη, που φτιάχτηκαν την ημέρα που θα το επισκεφθείς
Ένας ολόκληρος κόσμος νοστιμιάς, πλασμένος από υλικά του πιο λαχταριστού ονείρου
Θα δοκιμάσεις εξαιρετικό French Toast με βατόμουρα και κρέμα πατισερί, αλλά και αλμυρά αβγοπιάτα και φρέσκα σάντουιτς.
Εδώ το φαγητό είναι μοίρασμα που φέρνει κοντά την παρέα και τα cocktails είναι κλασικά και δημιουργούνται με βάση τις αυθεντικές συνταγές
Ξεκινά με γευστικό και αρωματικό πρωινό και εκλεκτούς καφέδες, συνεχίζοντας με δροσιστικά και απολαυστικά cocktails
Cocktails, μοναδική θέα, και αξέχαστα βράδια
Ο σεφ του εστιατορίου The Lost Sheep εξηγεί γιατί στα πιάτα του γεύεσαι τη γαστρονομική κουλτούρα της πατρίδας του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.