Αυτός είναι ο (σχεδόν) «Γυμνός Σεφ» και μαγειρεύει για απαιτητικούς ουρανίσκους (εικόνες, video)
Δεν θα ξεκολλάτε από το μπλέντερ του Φράνκο Νοριέγα
Ο Βρετανός Τζέιμι Όλιβερ ήταν ο πρώτος 'Naked Chef' της τηλεόρασης, αλλά ο Φράνκο Νοριέγα από το εξωτικό Περού έχει το όνομα και τη χάρη. Είναι ο πραγματικός (σχεδόν) γυμνός σεφ που έχει ξετρελάνει εκατομμύρια ουρανίσκους στο διαδίκτυο. Ο 27χρονος σεφ και μοντέλο μαγειρεύει με την άνεση των εσωρούχων του και έχει ήδη κερδίσει τον τίτλο του πιο σέξι μάγειρα στο διαδίκτυο.
Μπροστά στο μπλέντερ με το μποξεράκι του αποκαλύπτει τα μυστικά της πουτίγκας με σπόρους chia και τα κορίτσια κουνούν ρυθμικά το κεφάλι μαζί με το μπλέντερ. «Βάζουμε όλα τα συστατικά μας στο μπλέντερ και τα ανακατεύουμε», λέει ο Φράνκο Νοριέγα και συνεχίζει, «αυτή είναι μια τέλεια συνταγή για όσους αγαπούν τις γλυκές γεύσεις, αλλά κάνουν δίαιτα». Τι βάζει ο γυμνός σεφ στο μπλέντερ; Δύο κουταλιές της σούπας βούτυρο αμυγδάλου, μια κούπα με γάλα αμυγδάλου, τρεις κουταλιές της σούπας ζάχαρη, λίγη κανέλα, ένα κομμάτι καρύδα και όλα αυτά τα ανακατεύει. Στη συνέχεια δοκιμάζει το μίγμα του, προσθέτει τους σπόρους chia και τη ζελατίνη και τα βάζει στο φούρνο για να βγει η πουτίγκα. «Το τέλειο επιδόρπιο», λέει και γλύφει τα δάχτυλά του.
Ο Φράνκο μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 2007 με το όνειρο να γίνει ηθοποιός. Ο Περουβιανός έγινε τελικά μοντέλο και έχει πολλές φορές ποζάρει για τον πασίγνωστο φωτογράφο μόδας, Μάριο Τεστίνο.
Με το που το γύρισε στη διαδικτυακή μαγειρική απέκτησε λεγεώνες φαν που τον ακολουθούν για… τις συνταγές του. «Γλυκέ μου κανείς δεν κοιτάει τι βάζεις στο μπλέντερ όταν μαγειρεύεις», γράφει ένας follower του γυμνού σεφ.
Ο Φράνκο Νοριέγα πρόσφατα εγκαινίασε το δικό του περουβιανό εστιατόριο στη Νέα Υόρκη, το οποίο λέγεται Baby Brasa και ειδικεύεται στα ψητά κοτόπουλα.
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Franco Noriega (@franconorhal) στις Απρ 5, 2016, 8:13πμ PDT
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα βιβλίο μαγειρικής με ιστορία, γεμάτο συνταγές της δικής μου ιστορίας
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.