Θεματα

Ένα ελληνικό εστιατόριο στα καλύτερα του κόσμου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
328272-678355.jpg

Οι δημοσιογράφοι σύσσωμοι γράφουν για την εξαιρετική κουζίνα του Funky Gourmet, για τους ταλαντούχους σεφ-ιδιοκτήτες του, τον Νίκο Ρούσσο και τη Γεωργιάννα Χειλιαδάκη, για την απόλυτη εμπειρία υψηλής γαστρονομίας που μπορεί κάποιος να ζήσει εδώ. Έχει όμως μεγαλύτερη βαρύτητα όταν οι έπαινοι αυτοί έρχονται κατευθείαν από τους ίδιους τους πελάτες.

Φέτος είναι η 4η χρονιά που το Funky Gourmet κερδίζει τη θέση του στη λίστα του Trip Advisor με τα καλύτερα εστιατόρια της Ευρώπης, αλλά και του κόσμου όλου. Συγκεκριμένα κατέλαβε τη 12η θέση στη λίστα με τα 25 καλύτερα εστιατόρια της Ευρώπης και την 16η θέση στη λίστα με τα 25 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου.

Το Funky Gourmet απέκτησε το πρώτο του αστέρι Michelin το 2012 (τρία χρόνια μετά το ντεμπούτο του), ενώ το 2014 κατέκτησε και το δεύτερο αστέρι Michelin. Πάντα επιτυχίες!

*Μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα 25 καλύτερα εστιατόρια της Ευρώπης εδώ και τη λίστα με τα 25 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου εδώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.