- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ένα ελληνικό εστιατόριο στα καλύτερα του κόσμου
Οι δημοσιογράφοι σύσσωμοι γράφουν για την εξαιρετική κουζίνα του Funky Gourmet, για τους ταλαντούχους σεφ-ιδιοκτήτες του, τον Νίκο Ρούσσο και τη Γεωργιάννα Χειλιαδάκη, για την απόλυτη εμπειρία υψηλής γαστρονομίας που μπορεί κάποιος να ζήσει εδώ. Έχει όμως μεγαλύτερη βαρύτητα όταν οι έπαινοι αυτοί έρχονται κατευθείαν από τους ίδιους τους πελάτες.
Φέτος είναι η 4η χρονιά που το Funky Gourmet κερδίζει τη θέση του στη λίστα του Trip Advisor με τα καλύτερα εστιατόρια της Ευρώπης, αλλά και του κόσμου όλου. Συγκεκριμένα κατέλαβε τη 12η θέση στη λίστα με τα 25 καλύτερα εστιατόρια της Ευρώπης και την 16η θέση στη λίστα με τα 25 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου.
Το Funky Gourmet απέκτησε το πρώτο του αστέρι Michelin το 2012 (τρία χρόνια μετά το ντεμπούτο του), ενώ το 2014 κατέκτησε και το δεύτερο αστέρι Michelin. Πάντα επιτυχίες!
*Μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα 25 καλύτερα εστιατόρια της Ευρώπης εδώ και τη λίστα με τα 25 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου εδώ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Ιδιορρυθμίες, λόγοι συναισθηματικοί και άλλοι που δεν τρώμε κάποια φαγητά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.