- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ο καφές, το παγωτό και η σοκολάτα είναι σίγουρα από τις μεγαλύτερες απολαύσεις για τον άνθρωπο. Έτσι ο νοτιοαφρικάνικης καταγωγής barista Dayne Levinrad, όταν γύρισε στο Γιοχάνεσμπουργκ μετά από 4 χρόνια απουσίας, σκέφτηκε να συνδυάσει αυτές τις γεύσεις δημιουργώντας το #coffeeinacone φέρνοντας την καινοτομία και τον ενθουσιασμό στη βιομηχανία του καφέ.
Το #coffeeinacone είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του. Καφές, καπουτσίνο ή εσπρέσο, μέσα σε ένα χωνάκι παγωτού επικαλυμμένο με σοκολάτα. Αρχικά διαπίστωσαν ότι οι συνηθισμένοι κώνοι θα ήταν μια καταστροφή γι' αυτό θα έπρεπε να είναι εφευρετικοί. Η σκέψη του Dayne Levinrad ήταν να κάνουν τους δικούς τους κώνους και να χρησιμοποιούν τέσσερα στρώματα σοκολάτας για να ενισχυθούν, προσθέτοντας διαφορετικές ποσότητες κακάο σε κάθε στρώμα της επικάλυψης έτσι ώστε να γίνει «στεγανό» και να μην λιώσει από τη θερμοκρασία του καφέ.
Όμως, ακόμα κι έτσι, ο χρόνος είναι πολύτιμος και οι πελάτες έχουν μόνο 10 λεπτά για να απολαύσουν.
Ο Dayne Levinrad ισχυρίζεται ότι η καινοτομία του είναι ο πιο «instagrammed» καφέ στον κόσμο με πάνω από 1 εκατομμύριο εικόνες #coffeeinacone.
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης The Grind Coffee Company (@thegrindza) στις Μάι 14, 2016, 11:14μμ PDT
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης The Grind Coffee Company (@thegrindza) στις Ιούλ 14, 2016, 6:19πμ PDT
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης The Grind Coffee Company (@thegrindza) στις Μάρ 21, 2016, 10:18μμ PDT
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης The Grind Coffee Company (@thegrindza) στις Φεβ 7, 2016, 8:41μμ PST
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Three Foodie Sisters Australia (@spoonfulofsisters) στις Σεπ 5, 2016, 11:17μμ PDT
Μπορείς να δεις περισσότερα εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εδώ θα ανακαλύψεις από δεκάδες noodles μέχρι τσιπς από φύκια
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.