Θεματα

Γλυκά με 6 ευρώ και όσο καφέ θες στο Τitania

Έχει και ο Σεπτέμβρης τη γλύκα του

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
324978-670240.jpg

Το αθηναϊκό φθινόπωρο είναι ντυμένο με κόκκινα φύλλα και μοσχοβολάει τα αρώματα των πρώτων ζεστών καφέδων. Έχει επίσης την ιδανική θερμοκρασία για απογευματινές βόλτες και συζητήσεις με φίλους στα café…

Το ξενοδοχείο Τitania, στο κέντρο της Αθήνας, υποδέχεται τις γλυκές αυτές μέρες του Σεπτέμβρη με ένα εξίσου γλυκό αφιέρωμα. Παίρνει τα δύο πιο χαρακτηριστικά φρούτα του ελληνικού φθινοπώρου και φτιάχνει με αυτά γλυκά να κολάζεσαι. Παρφέ σύκου με τριμμένο μουστοκούλουρο και ξηρούς καρπούς, αμυγδαλόπιτα με αφράτη κρέμα ρυζόγαλου και γλυκό σταφύλι, μους σοκολάτας με μαρμελάδα σύκου, τριμμένη βάφλα και επικάλυψη γάλακτος, τάρτα σοκολάτας με μουσταλευριά και φρέσκα σύκα, μους γιαουρτιού με παντεσπάνι από φιστίκι Αιγίνης και σύκα ποσέ σε γλυκό σαμιώτικο κρασί με μπαχαρικά…Λιγωθήκαμε!

Το κάθε γλυκό, μαζί με απεριόριστη κατανάλωση καφέ φίλτρου έχει μόλις €6! Θα βρεις όλα τα γλυκά και στο La Brasserie και στο Olive Garden, μαζί με μια εντυπωσιακή θέα σε όλη την πόλη. Γλυκά, καφές, και θέα...υποπτεύομαι πως μέχρι τις 15 Οκτωβρίου που τελειώνει το αφιέρωμα, θα έχεις πολλά γλυκά απογεύματα να θυμάσαι.

Πανεπιστημίου 52, 210 3326000

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.