![114824-667199.jpg 114824-667199.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/contributor/114824-667199.jpg)
![324978-670240.jpg 324978-670240.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2016/09/20/324978-670240.jpg)
Το αθηναϊκό φθινόπωρο είναι ντυμένο με κόκκινα φύλλα και μοσχοβολάει τα αρώματα των πρώτων ζεστών καφέδων. Έχει επίσης την ιδανική θερμοκρασία για απογευματινές βόλτες και συζητήσεις με φίλους στα café…
Το ξενοδοχείο Τitania, στο κέντρο της Αθήνας, υποδέχεται τις γλυκές αυτές μέρες του Σεπτέμβρη με ένα εξίσου γλυκό αφιέρωμα. Παίρνει τα δύο πιο χαρακτηριστικά φρούτα του ελληνικού φθινοπώρου και φτιάχνει με αυτά γλυκά να κολάζεσαι. Παρφέ σύκου με τριμμένο μουστοκούλουρο και ξηρούς καρπούς, αμυγδαλόπιτα με αφράτη κρέμα ρυζόγαλου και γλυκό σταφύλι, μους σοκολάτας με μαρμελάδα σύκου, τριμμένη βάφλα και επικάλυψη γάλακτος, τάρτα σοκολάτας με μουσταλευριά και φρέσκα σύκα, μους γιαουρτιού με παντεσπάνι από φιστίκι Αιγίνης και σύκα ποσέ σε γλυκό σαμιώτικο κρασί με μπαχαρικά…Λιγωθήκαμε!
Το κάθε γλυκό, μαζί με απεριόριστη κατανάλωση καφέ φίλτρου έχει μόλις €6! Θα βρεις όλα τα γλυκά και στο La Brasserie και στο Olive Garden, μαζί με μια εντυπωσιακή θέα σε όλη την πόλη. Γλυκά, καφές, και θέα...υποπτεύομαι πως μέχρι τις 15 Οκτωβρίου που τελειώνει το αφιέρωμα, θα έχεις πολλά γλυκά απογεύματα να θυμάσαι.
Πανεπιστημίου 52, 210 3326000
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το chef exchange experience που ζήσαμε στο Olea All Suite Hotel στη Ζάκυνθο & στο Dexamenes Seaside Hotel στην Ηλεία
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου του νησιού
Με τα Ikaria Coffee kiosk και Ikaria Park μαθαίνει στους Ολλανδούς τα ελληνικά φαγητά και κρασιά
Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας νωπά κοτόπουλα, αλλά και χειροποίητη κοτόπιτα, τραγανά buffalo wings και το περίφηµο «κοτοσούβλι»
Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Το ζαχαροπλαστείο που αλλάζει το τοπίο στα γλυκά
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Είτε είναι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είτε ελεύθερης αλιείας, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και μετάλλων
Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»
Ψητό, τηγανητό ή παστό, το κάθε ψάρι έχει τη νοστιμιά του
Και το προτιμά μαγειρεμένο στην πιο λιτή, μεστή, αλλά και γρήγορη νοστιμιά του
«Αυτή η φρέσκια γεύση του ψαριού, η βαθιά κρουστή, ιωδιούχα και θαλασσινή, έχει γραφτεί ανεξίτηλα στο γευστικό dna των Ελλήνων»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.