- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Το αθηναϊκό φθινόπωρο είναι ντυμένο με κόκκινα φύλλα και μοσχοβολάει τα αρώματα των πρώτων ζεστών καφέδων. Έχει επίσης την ιδανική θερμοκρασία για απογευματινές βόλτες και συζητήσεις με φίλους στα café…
Το ξενοδοχείο Τitania, στο κέντρο της Αθήνας, υποδέχεται τις γλυκές αυτές μέρες του Σεπτέμβρη με ένα εξίσου γλυκό αφιέρωμα. Παίρνει τα δύο πιο χαρακτηριστικά φρούτα του ελληνικού φθινοπώρου και φτιάχνει με αυτά γλυκά να κολάζεσαι. Παρφέ σύκου με τριμμένο μουστοκούλουρο και ξηρούς καρπούς, αμυγδαλόπιτα με αφράτη κρέμα ρυζόγαλου και γλυκό σταφύλι, μους σοκολάτας με μαρμελάδα σύκου, τριμμένη βάφλα και επικάλυψη γάλακτος, τάρτα σοκολάτας με μουσταλευριά και φρέσκα σύκα, μους γιαουρτιού με παντεσπάνι από φιστίκι Αιγίνης και σύκα ποσέ σε γλυκό σαμιώτικο κρασί με μπαχαρικά…Λιγωθήκαμε!

Το κάθε γλυκό, μαζί με απεριόριστη κατανάλωση καφέ φίλτρου έχει μόλις €6! Θα βρεις όλα τα γλυκά και στο La Brasserie και στο Olive Garden, μαζί με μια εντυπωσιακή θέα σε όλη την πόλη. Γλυκά, καφές, και θέα...υποπτεύομαι πως μέχρι τις 15 Οκτωβρίου που τελειώνει το αφιέρωμα, θα έχεις πολλά γλυκά απογεύματα να θυμάσαι.

Πανεπιστημίου 52, 210 3326000
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Hot εστιατόρια, λαχταριστά street food στέκια και λαμπερά ξενοδοχεία
Ένα ξεχωριστό pop-up bakery στον 6ο όροφο του ξενοδοχείου St. George Lycabettus
Δεν έχει σημασία αν το δώρο είναι μικρό ή μεγάλο… Σημασία έχει η όμορφη κίνηση του να προσφέρεις, είτε αυτό είναι κάτι ακριβό είτε απλώς μια μακαρονάδα
Καλοφτιαγμένο, καθημερινό φαγητό, με συνέπεια και χωρίς περιττές εντυπώσεις
Τρεις εμβληματικοί χώροι, τρεις διαφορετικές προτάσεις διασκέδασης για αυτές τις γιορτές
Βουτυρένιοι κουραμπιέδες, λαχταριστά μελομακάρονα, αφράτα πανετόνε και πολλές ακόμα λιχουδιές
Από ξηρούς καρπούς μέχρι εκλεκτά τυριά και βιολογικό κρέας
Τα αστεράτα ξενοδοχεία και τα καλά εστιατόρια της Αθήνας έχουν ήδη ετοιμάσει τα εορταστικά μενού τους και μας περιμένουν για αξέχαστες βραδιές
Εδώ θα ανακαλύψεις τα αγαπημένα γλυκά των γιορτών
Οι έμπειροι σοκολατιέ, Ιωάννα και Δημήτρης, δημιουργούν σοκολατάκια bonbon, με γεμίσεις από πραλίνες, ganache και φρέσκα ζελέ φρούτων, χρησιμοποιώντας σοκολάτα υψηλής ποιότητας
Η ιδανική πρόταση για τα πιο γλυκά Χριστούγεννα!
Στα ράφια έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους τα μελομακάρονα, ζουμερά και αρωματικά, και οι κουραμπιέδες με φρέσκο ελληνικό βούτυρο, την ίδια συνταγή που τιμά ο φούρνος εδώ και δεκαετίες
Όλα τα γλυκά που λαχταράς για το γιορτινό τραπέζι
Ένα από τα πλέον ιστορικά ζαχαροπλαστεία της πόλης, με τρία καταστήματα
Ένα σύγχρονο γαστρονομικό concept με έδρα το Μονακό, που εστιάζει στο private dining, τα themed dinners και τις cooking classes
Θα βρείτε εκλεκτά τυριά, ανάμεσά τους μια μεγάλη ποικιλία από φέτα αλλά και κασέρι, με εκείνη τη γεύση που θυμούνται οι παλιοί, βούτυρο γάλακτος, ιδανικό για τους χριστουγεννιάτικους κουραμπιέδες, αληθινό στραγγιστό γιαούρτι και άλλα πολλά
Τα εκλεκτά βιολογικά κρέατα των ευβιότοπων είναι εγγύηση
Οι ξηροί καρποί και τα αποξηραμένα φρούτα που θα βρείτε είναι ελληνικής προέλευσης, φρεσκοψημένοι και ιδανικοί για να πρωταγωνιστήσουν στα γλυκά των γιορτών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.