Θεματα

Γλέντι στις 30/12 στον Θαλασσινό με €15

Την τελευταία Κυριακή του χρόνου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
32158-71803.jpg

Την τελευταία Κυριακή του χρόνου 30/12 μετά τις βόλτες για τα τελευταία δώρα-ψώνια κατηφορίστε με την παρέα προς Τζιτζιφιές. Ο Θαλασσινός, η πολύ καλή ψαροταβέρνα, αποχαιρετάει τον παλιό τον χρόνο και ξεφαντώνει από το μεσημέρι. Κερνάνε τσίπουρα για το καλωσόρισμα και συνεχίζουν με καταπληκτικούς ψαρομεζέδες, δηλαδή σουπιές κριθαρότο, χορτοτηγανίτες με θαλασσινά, χριστουγεννιάτικους λαχανοντολμάδες γεμιστούς με ψαρικά, κοκορέτσι θαλασσινών και άλλα -μενού 7 πιάτων με μόνο 15 ευρώ (χωρίς τα ποτά). Τα καλύτερα έρχονται στη συνέχεια μια και θα έχει στηθεί μίνι…πάλκο με τον Γιάννη Παπαιωάννου στο μπουζούκι και την Κατερίνα Κουμπή στο μικρόφωνο-πολύ καλοί και οι δύο, τους χαρήκαμε στο γλέντι των Χριστουγέννων, μεσημέρι πήγαμε, νύχτα φύγαμε...

Ηρακλέους & Λυσικράτους 32, τηλ. κρατήσεων 210 9404.518

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.