Θεματα

Γλέντι στις 30/12 στον Θαλασσινό με €15

Την τελευταία Κυριακή του χρόνου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
32158-71803.jpg

Την τελευταία Κυριακή του χρόνου 30/12 μετά τις βόλτες για τα τελευταία δώρα-ψώνια κατηφορίστε με την παρέα προς Τζιτζιφιές. Ο Θαλασσινός, η πολύ καλή ψαροταβέρνα, αποχαιρετάει τον παλιό τον χρόνο και ξεφαντώνει από το μεσημέρι. Κερνάνε τσίπουρα για το καλωσόρισμα και συνεχίζουν με καταπληκτικούς ψαρομεζέδες, δηλαδή σουπιές κριθαρότο, χορτοτηγανίτες με θαλασσινά, χριστουγεννιάτικους λαχανοντολμάδες γεμιστούς με ψαρικά, κοκορέτσι θαλασσινών και άλλα -μενού 7 πιάτων με μόνο 15 ευρώ (χωρίς τα ποτά). Τα καλύτερα έρχονται στη συνέχεια μια και θα έχει στηθεί μίνι…πάλκο με τον Γιάννη Παπαιωάννου στο μπουζούκι και την Κατερίνα Κουμπή στο μικρόφωνο-πολύ καλοί και οι δύο, τους χαρήκαμε στο γλέντι των Χριστουγέννων, μεσημέρι πήγαμε, νύχτα φύγαμε...

Ηρακλέους & Λυσικράτους 32, τηλ. κρατήσεων 210 9404.518

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.