Θεματα

Και το κρασί να ρέει

Ο Master of Wine Κωνσταντίνος Λαζαράκης προτείνει..

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
32145-71758.jpg

Ο Master of Wine Κωνσταντίνος Λαζαράκης (ο μόνος Έλληνας και ένας από τους 301 σε όλο τον κόσμο) και πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Wine & Spirits Professional Consultants (www.wspc.gr) μας προτείνει καλά ελληνικά κρασιά σε προσιτές τιμές.

Σαμαρόπετρα Κυρ-Γιάννη, έντονο, φρέσκο κρασί της Βορείου Ελλάδας, € 10

Καλλίστη, Μπουτάρης, κορυφαία βαρελάτη Σαντορίνη, € 10

Στροφιλιά Λευκή, Κατώγι-Στροφιλιά, κρασί σταθμός, στην καταπληκτική τιμή € 8

Μυλωνά Cabernet Sauvignon & Αγιωργίτικο, με τρομερή σχέση ποιότητας-τιμής, € 7

Άνεμος Ερυθρός, Παλυβός, γευστικότατο Αγιωργίτικο, €7

Ατλαντίς Ερυθρό, Αργυρός, ένα «στρογγυλό», ζουμερό, ερυθρό-έκπληξη από τη Σαντορίνη, € 9

Deus, Cavino, ημιαφρώδες γλυκό κρασί, κατάλληλο

για επιδόρπια, € 12

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.