- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το λαιμό στη μέση, αφήνοντας 1-2 πόντους από το τελείωμα του κρέατος (σαν βιβλίο δηλαδή) και ξανά το ίδιο στα μισά που κόψαμε. Τρυπάμε με το μαχαίρι το κρέας σε διάφορα σημεία και τοποθετούμε σε κάθε τρύπα μία σκελίδα σκόρδο. Πλένουμε και βγάζουμε από το κοτσάνι όλα τα φύλλα του δενδρολίβανου. Τα ψιλοκόβουμε και κάνουμε ένα μίγμα με δενδρολίβανο, αλάτι χονδρό, πιπέρι χονδρό κομμένο φρέσκο και το μαραθόσπορο.
Αλείφουμε την επιφάνεια του κρέατος με βούτυρο και πασπαλίζουμε το μίγμα με το αλάτι πάνω από το κρέας από τη μεριά που κόψαμε. Μπερδεύουμε τους δύο λαιμούς μεταξύ τους δημιουργώντας ένα σφιχτό ρολό. Τυλίγουμε την porchetta σφιχτά με σχοινί μαγειρικής. Κόβουμε μια λαδόκολλα ώστε να σκεπάζει όλο το ρολό και την βρέχουμε καλά με νερό. Στραγγίζουμε και τυλίγουμε το κρέας.
Ψήνουμε στους 180ο C για 3-4 ώρες χωρίς να το ξετυλίξουμε.