Θεματα

Δημήτρης Κατριβέσης στα Νότια

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
320501-629778.jpg

Πριν λίγες μόνο μέρες μαθαίναμε πως ο Δημήτρης Κατριβέσης διέκοψε τη συνεργασία του με τα εστιατόρια Kiku. Είναι προφανές πως ένας μάγειρας του δικού του (αναγνωρισμένου) ταλέντου δεν θα έμενε για καιρό εκτός των…κουζινών.

Σήμερα ανακοινώθηκε η νέα του συνεργασία και είναι το Soleto, το πασίγνωστο meeting point των νοτίων προαστίων που φημίζεται για την ιταλική αλλά και την ασιατική κουζίνα που θα στεγάσει το εκρηκτικό ταλέντο του.

image

Με θητεία δίπλα σ’ ένα από τα μυθικά ονόματα της σύγχρονης γαστρονομίας, τον Ferran Andria, κατέχοντας ο ίδιος τον τίτλο του «αλχημιστή» αλλά και του πρέσβη της περουβιάνικης Nikkei κουζίνας που φέτος κάνει θραύση σ’ όλον τον κόσμο αλλά και στην Αθήνα, θα αναλάβει το ασιατικό κομμάτι της κουζίνας του Soleto οπότε μαζί με την ανανέωση και του χώρου στο Asian Room αναμένουμε ωραίες αλλαγές. Καλορίζικος!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.