Θεματα

Δημήτρης Κατριβέσης στα Νότια

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
320501-629778.jpg

Πριν λίγες μόνο μέρες μαθαίναμε πως ο Δημήτρης Κατριβέσης διέκοψε τη συνεργασία του με τα εστιατόρια Kiku. Είναι προφανές πως ένας μάγειρας του δικού του (αναγνωρισμένου) ταλέντου δεν θα έμενε για καιρό εκτός των…κουζινών.

Σήμερα ανακοινώθηκε η νέα του συνεργασία και είναι το Soleto, το πασίγνωστο meeting point των νοτίων προαστίων που φημίζεται για την ιταλική αλλά και την ασιατική κουζίνα που θα στεγάσει το εκρηκτικό ταλέντο του.

image

Με θητεία δίπλα σ’ ένα από τα μυθικά ονόματα της σύγχρονης γαστρονομίας, τον Ferran Andria, κατέχοντας ο ίδιος τον τίτλο του «αλχημιστή» αλλά και του πρέσβη της περουβιάνικης Nikkei κουζίνας που φέτος κάνει θραύση σ’ όλον τον κόσμο αλλά και στην Αθήνα, θα αναλάβει το ασιατικό κομμάτι της κουζίνας του Soleto οπότε μαζί με την ανανέωση και του χώρου στο Asian Room αναμένουμε ωραίες αλλαγές. Καλορίζικος!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.