- CITY GUIDE
- PODCAST
-
27°
Μήπως είσαι ερωτευμένος με το φαγητό;
Είσαι ο τύπος που δεν θα το πείραζε πολύ αν τον χώριζε η κοπέλα του, αλλά θα έπεφτε σε κατάθλιψη αν έκλεινε το σουβλατζίδικο της γωνίας. Είσαι ικανός να σκοτώσεις για το τελευταίο κομμάτι πίτσα και η κοπέλα σου παραπονιέται ότι ενθουσιάζεσαι περισσότερο για ένα burger παρά για εκείνη. Γιορτάζεις παραδοσιακά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με δύο πιτόγυρα. Απ’ όλα.
Αν αγαπάς το φαγητό πιο πολύ από τη μαμά σου, τώρα ήρθε η στιγμή να το αποδείξεις μέσω ενός απίστευτου διαγωνισμού που έχει ετοιμάσει το e-FOOD ειδικά για εσένα. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου εδώ, άφησε τη δική σου ερωτική εξομολόγηση για το αγαπημένο σου φαγητό και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα ταξίδι στο Themae Sylla Spa Wellness Hotel στην Εύβοια για δύο ημέρες αλλά και 10 κουπόνια αξίας €30 για να κάνεις το τραπέζι στο άλλο σου μισό.
Μπορείς ακόμα να κερδίσεις 30 κουπόνια αξίας €10. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο #OrderinMakeOut στις 14 Φεβρουαρίου και να εξηγήσεις γιατί είναι καλύτερο να μείνεις μέσα και να παραγγείλεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
*Ο διαγωνισμός εξομολόγησης λήγει την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου.
**Ο διαγωνισμός στο Twitter λήγει τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στις 16.00 και οι νικητές θα ανακοινωθούν την ίδια μέρα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το chef exchange experience που ζήσαμε στο Olea All Suite Hotel στη Ζάκυνθο & στο Dexamenes Seaside Hotel στην Ηλεία
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου του νησιού
Με τα Ikaria Coffee kiosk και Ikaria Park μαθαίνει στους Ολλανδούς τα ελληνικά φαγητά και κρασιά
Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας νωπά κοτόπουλα, αλλά και χειροποίητη κοτόπιτα, τραγανά buffalo wings και το περίφηµο «κοτοσούβλι»
Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Το ζαχαροπλαστείο που αλλάζει το τοπίο στα γλυκά
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Είτε είναι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είτε ελεύθερης αλιείας, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και μετάλλων
Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»
Ψητό, τηγανητό ή παστό, το κάθε ψάρι έχει τη νοστιμιά του
Και το προτιμά μαγειρεμένο στην πιο λιτή, μεστή, αλλά και γρήγορη νοστιμιά του
«Αυτή η φρέσκια γεύση του ψαριού, η βαθιά κρουστή, ιωδιούχα και θαλασσινή, έχει γραφτεί ανεξίτηλα στο γευστικό dna των Ελλήνων»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.