Θεματα

Μήπως είσαι ερωτευμένος με το φαγητό;

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
319918-629034.jpg

Είσαι ο τύπος που δεν θα το πείραζε πολύ αν τον χώριζε η κοπέλα του, αλλά θα έπεφτε σε κατάθλιψη αν έκλεινε το σουβλατζίδικο της γωνίας. Είσαι ικανός να σκοτώσεις για το τελευταίο κομμάτι πίτσα και η κοπέλα σου παραπονιέται ότι ενθουσιάζεσαι περισσότερο για ένα burger παρά για εκείνη. Γιορτάζεις παραδοσιακά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με δύο πιτόγυρα. Απ’ όλα.

Αν αγαπάς το φαγητό πιο πολύ από τη μαμά σου, τώρα ήρθε η στιγμή να το αποδείξεις μέσω ενός απίστευτου διαγωνισμού που έχει ετοιμάσει το e-FOOD ειδικά για εσένα. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου εδώ, άφησε τη δική σου ερωτική εξομολόγηση για το αγαπημένο σου φαγητό και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα ταξίδι στο Themae Sylla Spa Wellness Hotel στην Εύβοια για δύο ημέρες αλλά και 10 κουπόνια αξίας €30 για να κάνεις το τραπέζι στο άλλο σου μισό.

image

Μπορείς ακόμα να κερδίσεις 30 κουπόνια αξίας €10. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο #OrderinMakeOut στις 14 Φεβρουαρίου και να εξηγήσεις γιατί είναι καλύτερο να μείνεις μέσα και να παραγγείλεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

*Ο διαγωνισμός εξομολόγησης λήγει την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου.

**Ο διαγωνισμός στο Twitter λήγει τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στις 16.00 και οι νικητές θα ανακοινωθούν την ίδια μέρα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.