Θεματα

Ανερούβαλος: Καινούργιος και…τρελός!

Έτσι λένε τον τρελό στην Κρήτη, έτσι και το καινούργιο καφενείο-μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
31977-71439.jpg

Έτσι λένε τον τρελό στην Κρήτη, έτσι και το καινούργιο καφενείο-μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα. Απλό, μικρό και σε σημείο που μαζεύει πολλή νεολαία, θέλει να ταΐσει τον κόσμο με φαγάκι που έχει τη νοστιμιά σπιτιού που μάλιστα η νοικοκυρά του έχει και ρίζες από Κρήτη. Θα βρείτε πολλά μαγειρευτά, μακαρονάδες, όσπρια δυναμωτικά και τιμές που τις λες όχι απλά λαϊκές αλλά…προλεταριακές (μέχρι 9 ευρώ το πιάτο)

Ανοικτά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το βράδυ, κάθε μέρα, Τρώων 69, 210 3476.893

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.