Θεματα

Ανερούβαλος: Καινούργιος και…τρελός!

Έτσι λένε τον τρελό στην Κρήτη, έτσι και το καινούργιο καφενείο-μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
31977-71439.jpg

Έτσι λένε τον τρελό στην Κρήτη, έτσι και το καινούργιο καφενείο-μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα. Απλό, μικρό και σε σημείο που μαζεύει πολλή νεολαία, θέλει να ταΐσει τον κόσμο με φαγάκι που έχει τη νοστιμιά σπιτιού που μάλιστα η νοικοκυρά του έχει και ρίζες από Κρήτη. Θα βρείτε πολλά μαγειρευτά, μακαρονάδες, όσπρια δυναμωτικά και τιμές που τις λες όχι απλά λαϊκές αλλά…προλεταριακές (μέχρι 9 ευρώ το πιάτο)

Ανοικτά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το βράδυ, κάθε μέρα, Τρώων 69, 210 3476.893

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.