Θεματα

MYKONOS MOJITO & HOT SUN

Το ΜΕΤΑΧΑ 5*, δημοφιλές και αγαπημένο, τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην Ελλάδα, δημιουργείται από αποστάγματα παλαιότερα των 5 ετών και δεν είναι τυχαίο ότι έχει βραβευθεί με πολλά μετάλλια και διακρίσεις διεθνώς. Το ΜΕΤΑΧΑ αποτελεί την ιδανική βάση για γευστικά κοκτέιλ, όπως το Hot Sun , με χριστουγεννιάτικο άρωμα κανέλας, ωστόσο επειδή όλοι δοκιμάζουμε πριν φτιάξουμε κάτι μια σκέτη γουλιά ΜΕΤΑΧΑ μας κάνει να εκτιμήσουμε τα πλούσια και σύνθετα αρώματα του. Εις υγείαν! MYKONOS MOJITO

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
31963-71403.jpg

Το ΜΕΤΑΧΑ 5*, δημοφιλές και αγαπημένο, τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην Ελλάδα, δημιουργείται από αποστάγματα παλαιότερα των 5 ετών και δεν είναι τυχαίο ότι έχει βραβευθεί με πολλά μετάλλια και διακρίσεις διεθνώς. Το ΜΕΤΑΧΑ αποτελεί την ιδανική βάση για γευστικά κοκτέιλ, όπως το Hot Sun , με χριστουγεννιάτικο άρωμα κανέλας, ωστόσο επειδή όλοι δοκιμάζουμε πριν φτιάξουμε κάτι μια σκέτη γουλιά ΜΕΤΑΧΑ μας κάνει να εκτιμήσουμε τα πλούσια και σύνθετα αρώματα του. Εις υγείαν!

MYKONOS MOJITO

Βάλτε 2 κουταλιές του τσαγιού καστανή ζάχαρη σε ένα ποτήρι • Προσθέστε 10 φυλλαράκια φρέσκιας μέντας • Ρίξτε 2 cl φρέσκο χυμό λεμονιού • Προσθέστε ένα lime κομμένο στα 4 και χτυπήστε τα όλα μαζί • Ρίξτε ΜΕΤΑΧΑ 5* και σόδα • Διακοσμήστε με φρέσκα κλωναράκια μέντας

HOT SUN

Ζεσταίνετε ελαφρά φυσικό χυμό μήλου και τον ρίχνετε στην αγαπημένη σας κούπα •  Προσθέστε 4 cl ΜΕΤΑΧΑ 5* • Τελειοποιήστε το με ένα stick κανέλας και μια φέτα μήλο

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.