Θεματα

MYKONOS MOJITO & HOT SUN

Το ΜΕΤΑΧΑ 5*, δημοφιλές και αγαπημένο, τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην Ελλάδα, δημιουργείται από αποστάγματα παλαιότερα των 5 ετών και δεν είναι τυχαίο ότι έχει βραβευθεί με πολλά μετάλλια και διακρίσεις διεθνώς. Το ΜΕΤΑΧΑ αποτελεί την ιδανική βάση για γευστικά κοκτέιλ, όπως το Hot Sun , με χριστουγεννιάτικο άρωμα κανέλας, ωστόσο επειδή όλοι δοκιμάζουμε πριν φτιάξουμε κάτι μια σκέτη γουλιά ΜΕΤΑΧΑ μας κάνει να εκτιμήσουμε τα πλούσια και σύνθετα αρώματα του. Εις υγείαν! MYKONOS MOJITO

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
31963-71403.jpg

Το ΜΕΤΑΧΑ 5*, δημοφιλές και αγαπημένο, τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην Ελλάδα, δημιουργείται από αποστάγματα παλαιότερα των 5 ετών και δεν είναι τυχαίο ότι έχει βραβευθεί με πολλά μετάλλια και διακρίσεις διεθνώς. Το ΜΕΤΑΧΑ αποτελεί την ιδανική βάση για γευστικά κοκτέιλ, όπως το Hot Sun , με χριστουγεννιάτικο άρωμα κανέλας, ωστόσο επειδή όλοι δοκιμάζουμε πριν φτιάξουμε κάτι μια σκέτη γουλιά ΜΕΤΑΧΑ μας κάνει να εκτιμήσουμε τα πλούσια και σύνθετα αρώματα του. Εις υγείαν!

MYKONOS MOJITO

Βάλτε 2 κουταλιές του τσαγιού καστανή ζάχαρη σε ένα ποτήρι • Προσθέστε 10 φυλλαράκια φρέσκιας μέντας • Ρίξτε 2 cl φρέσκο χυμό λεμονιού • Προσθέστε ένα lime κομμένο στα 4 και χτυπήστε τα όλα μαζί • Ρίξτε ΜΕΤΑΧΑ 5* και σόδα • Διακοσμήστε με φρέσκα κλωναράκια μέντας

HOT SUN

Ζεσταίνετε ελαφρά φυσικό χυμό μήλου και τον ρίχνετε στην αγαπημένη σας κούπα •  Προσθέστε 4 cl ΜΕΤΑΧΑ 5* • Τελειοποιήστε το με ένα stick κανέλας και μια φέτα μήλο

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.