Θεματα

Τα καλύτερα κουλούρια της Ερμού

Είναι ευγενέστατος κι έχει διακριτικό χιούμορ

4741-35213.jpg
Δημήτρης Μαστρογιαννίτης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
31953-71372.jpg

Είναι στημένος έξω από τον Zara (Ερμού 9). Ακόμα και την εποχή που οι υπόλοιποι κουλουρτζήδες ανέβασαν την τιμή στα 60 λεπτά αυτός κράτησε τα κουλούρια του στα 50. Έχει κουλούρια για όλα τα γούστα: μαλακά, ξηροψημένα, κοτσίδα, μπαστουνάκια (παίρνω πάντα αυτά με τις σταφίδες). Τα πιάνει με το γάντι –και ποτέ δεν ξεχνιέται να πιάνει με αυτό και τα χρήματα. Είναι ευγενέστατος κι έχει διακριτικό χιούμορ. Σήμερα που πέρασα μου είπε: «άσε αυτά από πάνω είναι πολύ μελαχρινά». Είναι πάντα ευγενικός με τις γυναίκες. Φεύγοντας του ευχήθηκα και του χρόνου. «Κάτσε να δούμε. Προμηνύονται πολλές αλλαγές το ’13 στην Ερμού, οπότε κανείς δεν ξέρει που θα είναι».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.