Θεματα

Τα καλύτερα κουλούρια της Ερμού

Είναι ευγενέστατος κι έχει διακριτικό χιούμορ

4741-35213.jpg
Δημήτρης Μαστρογιαννίτης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
31953-71372.jpg

Είναι στημένος έξω από τον Zara (Ερμού 9). Ακόμα και την εποχή που οι υπόλοιποι κουλουρτζήδες ανέβασαν την τιμή στα 60 λεπτά αυτός κράτησε τα κουλούρια του στα 50. Έχει κουλούρια για όλα τα γούστα: μαλακά, ξηροψημένα, κοτσίδα, μπαστουνάκια (παίρνω πάντα αυτά με τις σταφίδες). Τα πιάνει με το γάντι –και ποτέ δεν ξεχνιέται να πιάνει με αυτό και τα χρήματα. Είναι ευγενέστατος κι έχει διακριτικό χιούμορ. Σήμερα που πέρασα μου είπε: «άσε αυτά από πάνω είναι πολύ μελαχρινά». Είναι πάντα ευγενικός με τις γυναίκες. Φεύγοντας του ευχήθηκα και του χρόνου. «Κάτσε να δούμε. Προμηνύονται πολλές αλλαγές το ’13 στην Ερμού, οπότε κανείς δεν ξέρει που θα είναι».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.