- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Οι χαρλεάδες έχουν καλή καρδιά και ξέρουν να μαγειρεύουν
Δερμάτινα μπουφάν, σκούρα γυαλιά και «σκληρό» attitude. Καβαλάς τη βασίλισσα της ασφάλτου και νιώθεις το «Born to be wild» να παίρνει σάρκα και οστά. Μερικές φορές όμως η βασίλισσα, η άσφαλτος ή η τύχη σε προδίδουν και το όνειρο της περιπέτειας δεν έχει καλή έκβαση.
Αυτή την Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 4 σπουδαίοι μάγειρες ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό. Ο Σταμάτης Τσίλιας, ο Πολυχρόνης Δαμαλάς, ο Γρηγόρης Χέλμης και ο Βησσαρίων Παρθένης ψήνουν απίθανα burgers στην Ελληνική Λέσχη Φίλων Μοτοσικλέτας Harley- Davidson για να βοηθήσουν ένα φίλο τους που το έχει πραγματική ανάγκη.
Στις 9 το βράδυ θα φας burgers διάσημων σεφ, θα δώσεις €10/πιάτο και θα κάνεις την καλή πράξη της ημέρας. Όλα τα κέρδη θα διατεθούν για έναν άνθρωπο που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Αγία Παρασκευή 50, Μπουρνάζι, 210 3474282
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.