Θεματα

Οι χαρλεάδες έχουν καλή καρδιά και ξέρουν να μαγειρεύουν

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
319115-628088.jpg

Δερμάτινα μπουφάν, σκούρα γυαλιά και «σκληρό» attitude. Καβαλάς τη βασίλισσα της ασφάλτου και νιώθεις το «Born to be wild» να παίρνει σάρκα και οστά. Μερικές φορές όμως η βασίλισσα, η άσφαλτος ή η τύχη σε προδίδουν και το όνειρο της περιπέτειας δεν έχει καλή έκβαση.

Αυτή την Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 4 σπουδαίοι μάγειρες ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό. Ο Σταμάτης Τσίλιας, ο Πολυχρόνης Δαμαλάς, ο Γρηγόρης Χέλμης και ο Βησσαρίων Παρθένης ψήνουν απίθανα burgers στην Ελληνική Λέσχη Φίλων Μοτοσικλέτας Harley- Davidson για να βοηθήσουν ένα φίλο τους που το έχει πραγματική ανάγκη.

Στις 9 το βράδυ θα φας burgers διάσημων σεφ, θα δώσεις €10/πιάτο και θα κάνεις την καλή πράξη της ημέρας. Όλα τα κέρδη θα διατεθούν για έναν άνθρωπο που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Αγία Παρασκευή 50, Μπουρνάζι, 210 3474282

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.