Θεματα

Breeder Feeder 12 πιάτα- Ευχές του 2012 στο 2013

Συνεχίζει τις βραδιές «εναλλακτικής» γαστρονομίας

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
31889-71233.jpg

Συνεχίζει τις βραδιές «εναλλακτικής» γαστρονομίας και το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου με την blogger Two Minutes Angie, την κολλητή της Έλενα Γιαμμά και το Γιώργο Κεράνη μαγειρεύουν 12 πιάτα και δίνουν 12 ευχές στο 2013.

Όλα τα υλικά που θα χρησιμοποιούν είναι βιολογικά, ελληνικά και ΠΟΠ, τα πιάτα του μενού που έχει τιμή 30 ευρώ το άτομο είναι τα εξής:

1. Συνεργατικό - Δύο μπρουσκέτες

2. Οικονομικό - Χούμους

3. Θρεπτικό - Σούπα από σελινόριζα

4. Ταπεινό - Τραγανό κουνουπίδι με αλατοσούσαμο

5. Πολιτικά Ορθό - Λαχανοντολμάδες με άγριο ρύζι και λαχανικά

6. Καινοτόμο - Κριθαρότο με κολοκύθα και φρέσκα κρεμμυδάκια

7-8. Αγαπησιάρικο - Σουτζουκάκια με πουρέ

9. Πολύχρωμο - Σαλάτα με παντζάρι, καρότο και ρέβα

10. Γεμάτο εκπλήξεις - Κυδωνόπαστο με γραβιέρα

11. Ανατρεπτικό - Σύκο με προσούτο

12. Γλυκό – Μωσαϊκό

Το Breeder Feeder έχει καθιερώσει την πρακτική Bring Your Own Bottle, έτσι μπορείς εάν θέλεις να φέρεις το δικό σου κρασί και να το απολαύσεις με τις προτάσεις των σεφ. corkage fee per bottle: € 3

BREEDER FEEDER Περδίκα 6, Μεταξουργείο, Αθήνα, 210 3317.527

Reservations: feeder@thebreedersystem.com

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.