Θεματα

Make my...Cake!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
318319-626842.jpg

Το Μake my Cake (mmc) δημιουργήθηκε από τρεις φίλες, την Αλίνα, τη Χρύσα και την Ιουλία. Από διαφορετικούς εργασιακούς χώρους η καθεμία, τους ένωσε η κοινή τους αγάπη για τη ζαχαροπλαστική και τη ζαχαροτεχνία. Θέλοντας να συνδυάσουν την εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση με το νόστιμο και σπιτικό, ξεκίνησαν το 2012 να φτιάχνουν τούρτες από ζαχαρόπαστα για φίλους και γνωστούς αρχικά και σιγά-σιγά μπήκαν σε ένα μαγικό κόσμο γεμάτο ζάχαρη και χρώματα όπου κάθε τούρτα είναι ένα ταξίδι φαντασίας.

Στο mmc φτιάχνουν ή σχεδιάζουν μαζί σας την τούρτα που έχετε ονειρευτεί για εσάς ή τους αγαπημένους σας. Αυτό άλλωστε που κάνει τα γλυκά τους ξεχωριστά είναι η μικρή ιστορία που έχουν να πουν στον αποδέκτη τους. Και κάτι πολύ σημαντικό στις μέρες μας, χρησιμοποιούν μόνο αγνά, αληθινά υλικά: αυθεντική σοκολάτα, βούτυρο αγελάδας, φρέσκα αυγά, ζάχαρη, φρούτα, όπως ακριβώς θα θέλαμε να κάναμε στο σπίτι μας για τα παιδιά μας. Μια πληροφορία για το χόμπι του αγαπημένου σας, ένα γεγονός, ένα παιδικό παιχνίδι ή απλώς μια ιδέα αποκτούν ξαφνικά σοκολατένια υπόσταση και ζαχαρένια επικάλυψη.

Έκτος από τις τούρτες με ζαχαρόπαστα, φτιάχνουν κατά παραγγελία cup cakes, mini cakes, πρωτότυπα cake pops, μπισκότα και πολλά άλλα κεράσματα. Παράλληλα ετοιμάζουν καθημερινά φρεσκοψημένα, λαχταριστά γλυκά. Ψήνουν μικρές ποσότητες για να είναι πάντα φρέσκα και αλλάζουν συχνά τον κατάλογο ώστε να βρίσκετε πάντα διαφορετικά πράγματα να δοκιμάσετε.

Ηρακλείτου 114, Χαλάνδρι, 210 8035863, 6974 508197

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.