Θεματα

Make my...Cake!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
318319-626842.jpg

Το Μake my Cake (mmc) δημιουργήθηκε από τρεις φίλες, την Αλίνα, τη Χρύσα και την Ιουλία. Από διαφορετικούς εργασιακούς χώρους η καθεμία, τους ένωσε η κοινή τους αγάπη για τη ζαχαροπλαστική και τη ζαχαροτεχνία. Θέλοντας να συνδυάσουν την εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση με το νόστιμο και σπιτικό, ξεκίνησαν το 2012 να φτιάχνουν τούρτες από ζαχαρόπαστα για φίλους και γνωστούς αρχικά και σιγά-σιγά μπήκαν σε ένα μαγικό κόσμο γεμάτο ζάχαρη και χρώματα όπου κάθε τούρτα είναι ένα ταξίδι φαντασίας.

Στο mmc φτιάχνουν ή σχεδιάζουν μαζί σας την τούρτα που έχετε ονειρευτεί για εσάς ή τους αγαπημένους σας. Αυτό άλλωστε που κάνει τα γλυκά τους ξεχωριστά είναι η μικρή ιστορία που έχουν να πουν στον αποδέκτη τους. Και κάτι πολύ σημαντικό στις μέρες μας, χρησιμοποιούν μόνο αγνά, αληθινά υλικά: αυθεντική σοκολάτα, βούτυρο αγελάδας, φρέσκα αυγά, ζάχαρη, φρούτα, όπως ακριβώς θα θέλαμε να κάναμε στο σπίτι μας για τα παιδιά μας. Μια πληροφορία για το χόμπι του αγαπημένου σας, ένα γεγονός, ένα παιδικό παιχνίδι ή απλώς μια ιδέα αποκτούν ξαφνικά σοκολατένια υπόσταση και ζαχαρένια επικάλυψη.

Έκτος από τις τούρτες με ζαχαρόπαστα, φτιάχνουν κατά παραγγελία cup cakes, mini cakes, πρωτότυπα cake pops, μπισκότα και πολλά άλλα κεράσματα. Παράλληλα ετοιμάζουν καθημερινά φρεσκοψημένα, λαχταριστά γλυκά. Ψήνουν μικρές ποσότητες για να είναι πάντα φρέσκα και αλλάζουν συχνά τον κατάλογο ώστε να βρίσκετε πάντα διαφορετικά πράγματα να δοκιμάσετε.

Ηρακλείτου 114, Χαλάνδρι, 210 8035863, 6974 508197

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.