Θεματα

Το Μαύρο Πρόβατο γιορτάζει τα Χριστούγεννα

Μικρό, γλυκό και νόστιμο

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
31787-71226.jpg

Μικρό, γλυκό και νόστιμο, το αγαπημένο Μαύρο Πρόβατο είναι ανοιχτό και τις δύο παραμονές 24/12 & 31/12 από το μεσημέρι (μέχρι τις 19.00) με χριστουγεννιάτικη διάθεση και ατμόσφαιρα γιορτής. Μοιράζει ευχές, τσουγκρίζει ποτήρια με τους φίλους και σερβίρει έξτρα γιορτινά πιάτα – σαλάτα με σος βατόμουρο, σούπα βελουτέ κολοκύθας, σούπα βελουτέ αρακά με μπέικον και ψητά τοματίνια, κιμαδόπιτα με κάστανα και κουκουνάρι, ψαρονέφρι με πουρέ κάστανου. Κλείνει το ζεστό του... μαντρί ανήμερα και στις δύο γιορτές, τις ενδιάμεσες μέρες ανοιχτό μεσημέρι-βράδυ.

Για κρατήσεις –προβλέπεται συνωστισμός–, 210 7223.466

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.