Θεματα

Λόλα, να ένα Cucunari!

56855-123975.JPG
Κατερίνα Βνάτσιου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
317800-626099.jpg

Έχω υπολογίσει ότι χτυπάει κάπου στις 5 το απόγευμα. Δεν έχει σημασία τι κάνεις. Όπου κι αν είσαι η λιγούρα θα σε βρει και θα σε χτυπήσει αλύπητα. Γι αυτό, καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος/ η, για να μην ξετινάξεις τις σοκολάτες του περιπτέρου. Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοια ξαφνικά και…λιγούρικα είναι οι ξηροί καρποί που ικανοποιούν την αίσθηση της πείνας, έχουν μεγάλη νοστιμιά και δεν σε φορτώνουν τύψεις. Κάνουν καλό και είναι τέλειοι για όλες τις ώρες. Για αυτό και τα καταστήματα ξηρών καρπών ανήκουν στις πιο hot τάσεις της εποχής.

image

image

Το Cucunari, με το τσαχπίνικο όνομα, είναι ένα καινούργιο κατάστημα που δεν έχει μόνο μια εντυπωσιακή ποικιλία από ξηρούς καρπούς. Έχει και χειροποίητες μπάρες δημητριακών με ταχίνι, μπανάνα, σύκο ή σοκολάτα, χειροποίητες πλάκες σοκολάτας γάλακτος, υγείας, αμυγδάλου, με corn flakes, λευκής σοκολάτας με oreo ή με πορτοκάλι και ηλιόσπορους, αποξηραμένα φρούτα, υπερτροφές (όπως ιπποφαές, goji berries, quinoa κ.α.), τσάι, μέλι από μικρούς Έλληνες παραγωγούς, πλήθος γεύσεων του παραδοσιακού χαλβά Κοσμίδη, ακόμα και μπαχαρικά! Επίσης, εκτός από όλα αυτά μπορείς να χώσεις στις σακούλες σου και φρεσκοαλεσμένο καφέ για το σπίτι.

image

image

Θα το βρεις μέσα στο εμπορικό κέντρο Avenue Mall Athens, οπότε μπορείς να κάνεις τα ψώνια σου (ευκαιρία, εκπτώσεις είναι) ενώ τσιμπολογάς. Και όπως χαζεύεις, κοίτα και αυτές τις πολύ κομψές συσκευασίες που συνδυάζουν ξηρούς καρπούς, γλυκίσματα και φιάλες κρασιού ή αποσταγμάτων. Είναι ωραίο δωράκι για φίλους.

Λεωφόρος Κηφισίας 41-47, Μαρούσι, 210 6100369

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.