Φεστιβάλ γεύσης στο Artisanal
Πολύχρωμο, με έναν υπέροχο κήπο, μια παραμυθένια «orangerie» και τον εξαιρετικό σεφ Δημήτρη Δημητριάδη, γνωστό για τις δημιουργικές του «επεμβάσεις» στην ελληνική και τη διεθνή κουζίνα, το εστιατόριο Artisanal είναι πάντα μια καλή επιλογή, όταν ψάχνεις κάτι διαφορετικό. Αγαπά τους πειραματισμούς, δεν επαναπαύεται ποτέ, του αρέσει να μας εκπλήσσει δημιουργικά. Αυτή τη φορά, η έκπληξη δεν είναι ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τέσσερις. Όσοι και οι σεφ που θα μαγειρέψουν στο γνωστό εστιατόριο στα πλαίσια του Φεστιβάλ Γευσιγνωσίας Ελληνικής Δημιουργικής κουζίνας, που διοργανώνει για όλον τον επόμενο μήνα.
Από τις 25 Ιανουαρίου και για 4 Δευτέρες ο Δημήτρης Δημητριάδης παραχωρεί την κουζίνα του σε τέσσερις καλούς σεφ και φίλους. Κάθε Δευτέρα ένας από αυτούς συνθέτει το δικό του προσωπικό μενού με άρωμα Ελλάδας.
Το φεστιβάλ ανοίγει ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος (Domotel Kastri Hotel), την 1η Φεβρουαρίου ακολουθεί μια από τις πιο καλές και γνωστές γυναίκες σεφ, η Κωνσταντίνα Φάκλαρη (Aigialos Hotel, Σαντορίνη), τη σκυτάλη παίρνει ο Σταμάτης Μαρμαρινός (Posidonion Grand Hotel, Σπέτσες) στις 8 Φεβρουαρίου, και η αυλαία πέφτει με τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη του CTC στις 22 Φεβρουαρίου. Η τιμή του κάθε μενού είναι €45/άτομο.
Ζηρίνη 2, Κηφισιά, 693 6144744
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εδώ θα ανακαλύψεις από δεκάδες noodles μέχρι τσιπς από φύκια
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.