Θεματα

Jerome Serres στο La Suite Lounge

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
317396-625599.jpg

Από τη Σπονδή και το δικό του «Jerome Serres, μέχρι το Πιλ Πουλ στη σκιά της Ακρόπολης, το όνομά του (βραβευμένο με αστέρι Michelin) έγραψε ιστορία στο χώρο της αθηναϊκής εστίασης. Έπειτα έφυγε για χρόνια στο εξωτερικό, ανέλαβε μεγάλα εστιατόρια, ο τελευταίος χρόνος τον βρήκε στο εστιατόριο «Table Fine» στη Βηρυτό.

Στα τέλη του 2015 έκανε την έκπληξη όταν εμφανίστηκε ξανά στο αθηναϊκό προσκήνιο σε μια πετυχημένη συνεργασία με το La Suite Lounge. Εδώ τον βρίσκουμε και στις αρχές του καινούργιου χρόνου.

image

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο μέχρι τις 30 Ιανουαρίου ο Jerome Serres μας ετοιμάζει ένα buffet degustation στον τελευταίο όροφο του St. George Lycabettus, με θέα όλη την Αθήνα. Χταπόδι με φάβα και καραμελωμένα κρεμμύδια, φουά γκρα με κρέμα λεμονιού, παέγια με θαλασσινά, καλαμάρι τηγανιτό με καπνιστή μελιτζάνα και άλλα πολλά υπόσχονται εκρηκτικές βραδιές γεύσεις. Μια ωραία ευκαιρία όχι μόνο για να δοκιμάσεις τις δημιουργίες ενός μεγάλου σεφ, αλλά και για να τον θαυμάσεις επί το έργο. Τιμή: €30/άτομο.

Κλεομένους 2, Κολωνάκι, 210 7416191

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.