Πρώτο πρωινό της χρονιάς
Soleto
Αν δεν σε βρει εκεί η Πρωτοχρονιά, να γλεντάς με το πάρτι που διοργανώνει, πρέπει να πας οπωσδήποτε για πρωινό. Πολλά και ζεστά ψωμάκια-κρουασανάκια κ.λπ., μεγάλη ποικιλία σε αυγά, κροκ μαντάμ και κροκ μεσιέ, smoothies με ποικιλία φρέσκων φρούτων, healthy και bio dishes, υπέροχη ατμόσφαιρα, υπέροχες μουσικές. Θα το χάσεις; Λαοδίκης 33-35, Γλυφάδα, 2109680460
Penny Lane
Ανοιχτά για το πρώτο πρωινό του χρόνου από τις 05.00 π.μ. έως τις 13.00 μ.μ. Ποικιλία από γλυκά και αλμυρά πιάτα αφιερωμένα στο (πιθανό) hangover σου και τις ατασθαλίες της προηγούμενης νύχτας. Σούπες, πολλές παραλλαγές σε burgers, ακόμη περισσότερες σε αυγά, απαραίτητη για τη μέση του τραπεζιού η ποικιλία με... ζεστά κρουασάν. Θουκυδίδου 10, Χαλάνδρι, 2106800217
TGI Friday’s
Φέτος η Πρωτοχρονιά πέφτει Παρασκευή και τα Friday’s Κηφισίας το γιορτάζουν με New Year’s Breakfast που ξεκινάει από τις 4.30 τα ξημερώματα και κρατάει μέχρι τις 9 το πρωί με αλμυρές και γλυκές γεύσεις, χυμούς και καφέ. Ο πλούσιος μπουφές θα σε χορτάσει με αυγά benedict, scrambled eggs με μπέικον και λουκάνικα, πατάτες hash browns, σπιτικές quiche lorraine και πολλά-πολλά ακόμη. Οι μάγειρες ετοιμάζουν φρέσκες βάφλες, pancakes με ό,τι topping μπορείς να φανταστείς, ενώ δεν θα λείπουν και οι κλασικές γλυκές αξίες, όπως cheesecake, λαχταριστά donuts, μωσαϊκό. Είσοδος: €20/άτομο. Κολοκοτρώνη 35, Κηφισιά, 2106233947
Schweinchen Dick
Το «τροφαντό γουρουνάκι» –σε κομβικό σημείο– θα είναι ανοιχτό όλο το βράδυ μέχρι το πρωί της Πρωτοχρονιάς με ισχυρά όπλα κατά του χανγκόβερ και της πείνας. Hot dogs, λουκάνικα που ψήνονται μπροστά σου στην γκριλιέρα, μαζί με όλα τα σχετικά – πίκλες, ξινολάχανο, πατάτες, σάλτσες. Ιάκχου 9-11, Γκάζι, 6937983556
Café Boheme
Για κάθε Κυριακή μέχρι τις 3 Ιανουαρίου, το Café Boheme ετοιμάζει απολαυστικά «Sunday, Funday, Holiday» brunch με decadent πιάτα και live festive Dj set, με σούπερ εορταστική διάθεση. Ομήρου 36, Κολωνάκι, 2103608018
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εδώ θα ανακαλύψεις από δεκάδες noodles μέχρι τσιπς από φύκια
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.