- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Ο Μακεδονικός Χαλβάς αποτελούσε πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της ισορροπημένης μεσογειακής διατροφής, συνδυάζοντας την υπέροχη γεύση του με όλη την παράδοση, την κουλτούρα και τον πολιτισμό μιας ολόκληρης γαστρονομικής ιστορίας. Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων που ικανοποιεί όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις, ο Μακεδονικός Χαλβάς έχει σταθερή θέση στο καθημερινό μας διαιτολόγιο και αποτελεί τη «νούμερο ένα» επιλογή για γλυκό.
K8POINT_Millefeuille με κρέμα Μακεδονικού Χαλβά και καραμελωμένο μήλο
ΑΘΗΡΙ_Μους Μακεδονικού Χαλβά με tuile αμυγδάλο-πορτοκάλι και αφρό ελληνικού καφέ
Τώρα, ο Μακεδονικός Χαλβάς αποκτά νέες διαστάσεις και αποτελεί την έμπνευση για ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις, κάνοντας δυναμική είσοδο στη γαστρονομική σκηνή της πόλης. Το Γλυκό Που Κάνει Καλό, με την πλούσια, αυθεντική γεύση του, εμπνέει σπουδαίους σεφ και το αποτέλεσμα ικανοποιεί ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους!
Balthazar
BALTHAZAR_Semifreddo Mακεδονικού Xαλβά πάνω σε τραγάνο μπισκότο απο φιστίκι Aιγίνης, Ναμελάκα φιστίκι Αιγίνης και sorbet λουκούμι
Για περιορισμένο χρονικό διάστημα το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις πιο αναπάντεχες γλυκές δημιουργίες σε επτά από τα πιο φημισμένα εστιατόρια της Αθήνας. Αθήρι, Άνετον, Ανθός, ΜΑΝΗΜΑΝΗ, 2ΜΑΖΙ, Balthazar και K8Point βάζουν στο μενού τους γλυκά με βάση τον Μακεδονικό Χαλβά και μας κάνουν την πιο γλυκιά έκπληξη.
Ανθός
ΑΝΘΟΣ_Μπακλαβάς με Μακεδονικό Χαλβά, αμύγδαλα και σιρόπι πορτοκάλι
Επισκεφθείτε κι εσείς τα αγαπημένα σημεία της πόλης και απολαύστε τις πιο αναπάντεχες γευστικές εκπλήξεις με Μακεδονικό Χαλβά, το Γλυκό Που Κάνει Καλό…