- CITY GUIDE
- PODCAST
-
25°
Παπαρδέλες με ραγού λαχανικών και αρνάκι
Ο chef Giorgio Spanakis δημιουργεί αυθεντικά ιταλικά πιάτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το νερό στη κατσαρόλα, αλατίζουμε και μόλις βράσει ρίχνουμε τις παπαρδέλες. Μέχρι να περάσουν 2 λεπτά (ή όσο αναγράφει η συσκευασία), ετοιμάζουμε τη σάλτσα μας. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το καρότο και το σέλερι. Σοτάρουμε το κρέας με το κρεμμύδι, το σκόρδο και το δενδρολίβανο με λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι για 5 λεπτά και ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα λαχανικά.
Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με λευκό κρασί.
Τέλος, αφήνουμε την σάλτσα υγρή, βάζουμε λίγο βούτυρο και ανακατεύουμε το ζυμαρικό στο ίδιο τηγάνι με τη σάλτσα. Αν χρειαστεί, συμπληρώνουμε λίγο νερό από αυτό που βράσαμε τα ζυμαρικά (πάντα φροντίζουμε να κρατάμε λίγο ώστε να «δουλέψουμε τη σάλτσα).
Τρίβουμε πάνω από το ζυμαρικό το pecorino πριν το σερβίρισμα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Oι αεροσυνοδοί γνωρίζουν τι πρέπει να αποφεύγουν. Εσύ;
Διακοπές με άρωμα παλιάς Ελλάδας
Όπου κι αν βρίσκεσαι, το τσάι Tuvunu δίνει αυθεντική γεύση σε κάθε σου στιγμή
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Δροσερές, πεντανόστιμες και πανεύκολες να τις φτιάξεις
Στις Σέρρες, από την μοναδική Ελληνική εταιρεία παγωτών «Κρι Κρι»
Κρήτη και αρτοκλασία στο ξενοδοχείο Abaton
Έχει και η Αθήνα γραφικές πλατείες!
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Το μόνο μαγείρεμα που θα χρειαστεί να κάνεις είναι το βράσιμο των ζυμαρικών
Κι ένας άλλος τρόπος να ψωνίζεις και να γνωρίσεις από μέσα τον τόπο
Από παγωτό με γεύση άπερολ μέχρι παγωτό αβοκάντο και με ολόκληρες τουλούμπες
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Το σάντουιτς-πίτσα, η πίτσα σε κώνο και γλυκά από ζύμη τσουρεκιού!
Πεινασμένες στάσεις για φαγητό στην πόλη που όχι μόνο δεν κοιμάται, αλλά και δεν χορταίνει ποτέ
Streed food που θα σου μείνουν αξέχαστα, φανταστικά γλυκά και δημιουργική κουζίνα με φόντο τη θάλασσα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.