Θεματα

Το συλλεκτικό ημερολόγιο του Χριστόφορου Πέσκια

Κυκλοφορεί σε 100 συλλεκτικά κομμάτια που καθένα τους περιλαμβάνει 12 μοναδικές συνταγές του σεφ

Νενέλα Γεωργελέ
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«Η μαγειρική στην καλή εκδοχή της είναι μια προέκταση της φύσης. Είναι η ύλη που γίνεται πνεύμα, είναι το πνεύμα που θρέφει τις ψυχές μας». Μ’ αυτά τα λόγια ο Χριστόφορος Πέσκιας, ο «δάσκαλος» για μια μεγάλη φουρνιά νέων μαγείρων και ένας από τους top Έλληνες σεφ, ξεκινάει το πρώτο του ημερολόγιο. Το «Cook Book - Christoforos Peskias - Calendar 2013», που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τους By 100%, όλοι τους με μακριά θητεία στο χώρο του design και των media, κυκλοφορεί σε 100 συλλεκτικά κομμάτια που καθένα τους περιλαμβάνει 12 μοναδικές συνταγές του σεφ, μία για κάθε μήνα του χρόνου.

Πολύ όμορφο, φτιαγμένο με φυσικά υλικά, όπως ξύλο θαλάσσης, χαρτί, μελάνι, μέταλλο και σπάγκο, αναμένεται να κάνει θραύση στους φαν του Χ.Π. αλλά και σε όσους λατρεύουν την αληθινά δημιουργική κουζίνα.

Τιμή € 25, θα το βρείτε στα δύο Πbox Eatery, Λεβίδου 11, Κηφισιά, 210 8088.818 και Χάρητος 22, Κολωνάκι, 210 7298.556 καθώς και στο concept store SHOP, Ερμού 112Α, Αθήνα, και Fena Fresh, Π. Μελά 8, Ηλύσια, Θεσσαλονίκη