Το συλλεκτικό ημερολόγιο του Χριστόφορου Πέσκια
Κυκλοφορεί σε 100 συλλεκτικά κομμάτια που καθένα τους περιλαμβάνει 12 μοναδικές συνταγές του σεφ
«Η μαγειρική στην καλή εκδοχή της είναι μια προέκταση της φύσης. Είναι η ύλη που γίνεται πνεύμα, είναι το πνεύμα που θρέφει τις ψυχές μας». Μ’ αυτά τα λόγια ο Χριστόφορος Πέσκιας, ο «δάσκαλος» για μια μεγάλη φουρνιά νέων μαγείρων και ένας από τους top Έλληνες σεφ, ξεκινάει το πρώτο του ημερολόγιο. Το «Cook Book - Christoforos Peskias - Calendar 2013», που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τους By 100%, όλοι τους με μακριά θητεία στο χώρο του design και των media, κυκλοφορεί σε 100 συλλεκτικά κομμάτια που καθένα τους περιλαμβάνει 12 μοναδικές συνταγές του σεφ, μία για κάθε μήνα του χρόνου.
Πολύ όμορφο, φτιαγμένο με φυσικά υλικά, όπως ξύλο θαλάσσης, χαρτί, μελάνι, μέταλλο και σπάγκο, αναμένεται να κάνει θραύση στους φαν του Χ.Π. αλλά και σε όσους λατρεύουν την αληθινά δημιουργική κουζίνα.
Τιμή € 25, θα το βρείτε στα δύο Πbox Eatery, Λεβίδου 11, Κηφισιά, 210 8088.818 και Χάρητος 22, Κολωνάκι, 210 7298.556 καθώς και στο concept store SHOP, Ερμού 112Α, Αθήνα, και Fena Fresh, Π. Μελά 8, Ηλύσια, Θεσσαλονίκη
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.