Θεματα

Το συλλεκτικό ημερολόγιο του Χριστόφορου Πέσκια

Κυκλοφορεί σε 100 συλλεκτικά κομμάτια που καθένα τους περιλαμβάνει 12 μοναδικές συνταγές του σεφ

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
31384-70288.jpg

«Η μαγειρική στην καλή εκδοχή της είναι μια προέκταση της φύσης. Είναι η ύλη που γίνεται πνεύμα, είναι το πνεύμα που θρέφει τις ψυχές μας». Μ’ αυτά τα λόγια ο Χριστόφορος Πέσκιας, ο «δάσκαλος» για μια μεγάλη φουρνιά νέων μαγείρων και ένας από τους top Έλληνες σεφ, ξεκινάει το πρώτο του ημερολόγιο. Το «Cook Book - Christoforos Peskias - Calendar 2013», που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τους By 100%, όλοι τους με μακριά θητεία στο χώρο του design και των media, κυκλοφορεί σε 100 συλλεκτικά κομμάτια που καθένα τους περιλαμβάνει 12 μοναδικές συνταγές του σεφ, μία για κάθε μήνα του χρόνου.

Πολύ όμορφο, φτιαγμένο με φυσικά υλικά, όπως ξύλο θαλάσσης, χαρτί, μελάνι, μέταλλο και σπάγκο, αναμένεται να κάνει θραύση στους φαν του Χ.Π. αλλά και σε όσους λατρεύουν την αληθινά δημιουργική κουζίνα.

Τιμή € 25, θα το βρείτε στα δύο Πbox Eatery, Λεβίδου 11, Κηφισιά, 210 8088.818 και Χάρητος 22, Κολωνάκι, 210 7298.556 καθώς και στο concept store SHOP, Ερμού 112Α, Αθήνα, και Fena Fresh, Π. Μελά 8, Ηλύσια, Θεσσαλονίκη

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.