Θεματα

Six Pistols στη θέση του θρυλικού Rock'n Roll

'Ενα noir ταξίδι μιας exclusive λέσχης

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
31382-70287.jpg

Όταν πέρυσι το θρυλικό Rock’n Roll έριξε αυλαία… όλος ο κόσμος έκλαψε. Φέτος όμως το ιστορικό μαγαζί πέρασε στα χέρια του επιχειρηματία Λάκη Ραπτάκη και εδώ και λίγες μέρες λειτουργεί σαν bar resto με το όνομα Six Pistols. Ο χώρος διατηρεί κάποια στοιχεία του ένδοξου παρελθόντος και προσθέτει καινούργια που όλα τους φτιάχνουν την αίσθηση μιας γλυκιάς… παρανομίας.

Με βαριά κλασική μπάρα, δερμάτινους καναπέδες, βελούδινες κουρτίνες, βιτρίνες με όπλα, πολυέλαιους-περίστροφα και άλλα πολλά που ο αρχιτέκτονας Γιάννης Καρβουτζής έχει αναμείξει μαεστρικά, μας βάζει σε ένα noir ταξίδι μιας exclusive λέσχης. Όλα αυτά υπό το άγρυπνο βλέμμα του γερόλυκου της ροκ Κιθ Ρίτσαρντς να σε κοιτάει από τον τοίχο…

Το Six Pistols είναι καθημερινά ανοιχτό, με μεσογειακή κουζίνα για όσους πεινάνε, με all time classic πάρτι και live τις Τρίτες από τους 1550 και τον Θάνο Τζανή τις Κυριακές. Λουκιανού 6, Κολωνάκι, 213 0254.772

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.