Θεματα

H Athens Voice δοκιμάζει τα Twisted Burgers

Τα T.G.I. Friday’s® παρουσιάζουν εμπνευσμένες γεύσεις με…Twisted διάθεση!

A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Buffalo Burger

n

Πήγαμε στα T.G.I. Friday’s® μία Τετάρτη βράδυ και ήταν σαν να είναι όντως, Παρασκευή. Κόσμος, φιλικές φυσιογνωμίες, κουβέντες και γέλια, ευγενικό σέρβις στο ωραίο, γνωστό «κόκκινο περιβάλλον», και η βροχή έξω – όλα βοήθησαν για να νοιώσουμε θαλπωρή. Η οποία έγινε ακόμα πιο έντονη με το Buffalo Burger που ήρθε σε λίγο μπροστά μας, ένα από τα 5 νέα TWISTED BURGERS που εδώ και λίγες μέρες έχει προσθέσει στο μενού του το T.G.I. Friday’s®. Το Buffalo είναι τόσο τεράστιο που, δυστυχώς, δεν μπόρεσα να το διαχειριστώ σαν burger.

Έπρεπε να το αποδομήσω με μαχαιροπήρουνο αλλά φρόντιζα η κάθε μπουκιά να περιλαμβάνει όλα του τα υλικά. Η γευστική ταυτότητα του Buffalo Burger είναι εντελώς μέσα στις ελληνικές προτιμήσεις καθώς έρχεται με ψιλοκομμένα φρέσκα πράσινα κρεμμυδάκια, σερβιρισμένο πάνω σε φύλλο γαλλικής σαλάτας, με ντομάτα, κρεμμύδι και πίκλες. Η απογείωση όμως ήταν το κρέας, αγνό βουβαλίσιο, από ζώα που εκτρέφονται στη Λίμνη Κερκίνη Σερρών όπως μάθαμε. Πραγματικά ζουμερό και πλούσιο στη γεύση με μία απολαυστική ιδέα από κεμπάμπ στον τρόπο που συνδυαζόταν με τα άλλα υλικά. Το Buffalo θα μπορούσε να είναι το αγαπημένο μου, πλήρες βιταμινών burger, αλλά δεν θα αποφασίσω αν δεν δοκιμάσω και τα άλλα τέσσερα της σειράς! -Μαρίζα Μάντζιου


Hangover Burger

n

Επισκεφθήκαμε τα T.G.I. Friday’s® για να δοκιμάσουμε τις νέες γεύσεις «με έκπληξη», όπως είναι τα πέντε νέα TWISTED BURGERS που έχει προσθέσει στο μενού της η γνωστή αλυσίδα εστιατορίων. Το δροσιστικό αλλά και έντονα πιπεράτο Bloody Mary που πήραμε για αρχή ήταν η ιδανική προετοιμασία του ουρανίσκου, για την επιλογή του burger που ακολούθησε: από τα πέντε, διάλεξα το Hangover Burger γιατί, θα το ομολογήσω, λατρεύω το τηγανητό αυγό – και το συγκεκριμένο burger το περιλαμβάνει στα υλικά του, μαζί με καπνιστό μπέηκον, λιωμένο τυρί Emmental, σάλτσα Dijonnaise, ντομάτα και φύλλο γαλλικής σαλάτας.

Το μπιφτέκι ήταν τέλεια ζουμερό και σφιχτό στην υφή του και πλούσιο στη γεύση ενώ γύρω του έπαιζαν οι λεπτομέρειες: το αλμυρό λιωμένο τυρί, το κριτσανιστό μπέικον, η δροσιά της ντομάτας και βέβαια το τηγανητό αυγουλάκι που τα ισορροπούσε όλα. Δίκαια τα T.G.I. Friday’s® ονόμασαν το συγκεκριμένο πιάτο Hangover Burger γιατί είναι σαν ένα συμπυκνωμένο, πλούσιο breakfast α-λα αμερικέν, μετά από μία νύχτα κραιπάλης. Στο πιάτο δεν έμεινε ούτε καν ίχνος πατάτας, κι ας μην είχα hangover. Αποφάσισα να τελειώσω αυτό το τέλειο γεύμα, με μία λεπτομέρεια: Μασουλώντας το παγωμένο, τραγανιστό στικ του σέλερι που είχε μέσα το ποτήρι του Bloody Mary μου, δίνοντας ένα… κάπως σέξι φινάλε σε αυτή την πλούσια σε γευστικές εκπλήξεις, βραδιά. -Νατάσσα Καρυστινού


Γνωρίστε κι εσείς τα Twisted Burgers

Τα T.G.I. Friday’s® σας καλούν να γευθείτε τα νέα Twisted Βurgers που ήρθαν να αλλάξουν τις γευστικές σας συνήθειες. Ποιότητα και φαντασία δένουν σε μοναδικούς συνδυασμούς και σας προσφέρουν πιάτα με πικάντικες δημιουργίες, ελληνικές πρώτες ύλες και φρέσκα λαχανικά. Τα νέα απολαυστικά burgers ήρθαν για να εμπλουτίσουν τον κατάλογο των T.G.I. Friday’s® και να σας ξαφνιάσουν με τα ιδιαίτερα συστατικά και την twisted διάθεση. Υποδεχθείτε το Buffalo Burger με πρώτη ύλη το Ελληνικό βουβαλίσιο κρέας, το Spicy Red Pepper Relish Burger, δημιουργία του food blog TasteFULL.gr, που προέκυψε από το διαγωνισμό δημιουργικότητας με τη συμμετοχή των Greek FoodBloggers, καθώς και τα Hangover Burger, Mushroom Chicken Burger και Indie Veggie Burger.

Spicy Red Pepper Relish Burger

n

To Spicy Red Pepper Relish Burger είναι δημιουργία του food blog TasteFULL.gr και προέκυψε από το διαγωνισμό δημιουργικότητας «Το δικό σου πιάτο στο μενού των Τ.G.I. FRIDAY'S®», με τη συμμετοχή των Greek FoodBloggers. O διαγωνισμός αυτός έδωσε την ευκαιρία στα μέλη της κοινότητας των Greek foodblogs να δημιουργήσουν το δικό τους ξεχωριστό πιάτο με αγνές πρώτες ύλες με έπαθλο την ένταξη των τριών καλύτερων πιάτων στο επίσημο μενού των T.G.I. Friday's®. Έτσι λοιπόν, με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε το 1ο από αυτά, μια πικάντικη δημιουργία, με σάλτσα φρέσκιας κόκκινης πιπεριάς και κόλιανδρο σερβιρισμένο πάνω σε μοσχαρίσιο burger με λιωμένο τυρί Emmental και γλυκοκαυτερή Chili Jam!

Mushroom Chicken Burger

n

Εάν πάλι θέλετε να αλλάξετε γευστικό προσανατολισμό, τα Τ.G.I. FRIDAY'S® ετοίμασαν για εσάς κάτι διαφορετικό. Για τους λάτρεις του κοτόπουλου και τους φανατικούς των μανιταριών, προστέθηκε στον κατάλογο ακόμα ένα απολαυστικό burger: το Mushroom Chicken Burger. Ένα εξαιρετικό παναρισμένο στήθος κοτόπουλου που επικαλύπτεται με λιωμένο τυρί Provolone, μανιτάρια σωτέ, γκλασαρισμένα κρεμμύδια με βαλσάμικο, piquant sauce και λαχανικά. Ένα burger που θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

Indie Veggie Burger

n

Για όσους προσέχουν τη διατροφή τους και αγαπούν τα φρέσκα λαχανικά τα Τ.G.I. FRIDAY'S® ετοίμασαν το Indie Veggie Burger. Ένα παναρισμένο burger με μίγμα φρέσκων λαχανικών και πατάτας που ετοιμάζεται καθημερινά από τους σεφ των Τ.G.I. FRIDAY'S®. Επικαλύπτεται με λιωμένο τυρί Emmental και σερβίρεται πάνω σε φύλλο γαλλικής σαλάτας, ντομάτα, κρεμμύδι και πίκλες.


Επισκεφθείτε τα T.G.I. FRIDAY’S® με twisted διάθεση, επιλέξτε το burger που σας ταιριάζει και συνοδέψτε το με την καλύτερη Margarita της πόλης!