Θεματα

Και στη σέντρα… σούσι!

Σκοράρει δυνατά

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
ΤΕΥΧΟΣ 416
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
30960-69683.jpg

Πήγαμε προχτές και δηλώνουμε εντυπωσιασμένοι, το ολοκαίνουργιο εστιατόριο του σταδίου Γ. Καραϊσκάκη… σκοράρει δυνατά! Το Vammos (από το γνωστό Nammos στη Μύκονο) είναι πανέμορφο και σίγουρα είναι το μοναδικό εστιατόριο της Ελλάδας που μπορείς να δειπνήσεις με ένα γήπεδο –και μάλιστα του Ολυμπιακού– να απλώνεται φαντασμαγορικά μπροστά σου.

Το ντιζάιν του είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό με το κύμα της θάλασσας να απεικονίζεται στην «κινούμενη» οπτικά οροφή, με ένα τεράστιο μπαρ σαν art installation φτιαγμένο από 300 μαγειρικά σκεύη, με καρέκλες και τραπέζια από τους πιο γνωστούς διεθνείς οίκους. Μια ακόμη ευχάριστη στιγμή είναι η εξαιρετική του κουζίνα, με τις ίδιες γεύσεις που έκαναν και το Nammos να θεωρείται από τα καλύτερα resto της Μυκόνου. Μεσογειακά πιάτα και καταπληκτικό σούσι (γαύρο, ρωτήσαμε, δεν έχουν) που μπορεί κάποιος να γευτεί.


Info: Πέμπτη - Σάββατο 20.00-1.00, Κυριακή 13.00-22.00 και με τιμές που επίσης σκοράρουν... δηλαδή 50-55 ευρώ το άτομο. Vammos, Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης, Νέο Φάληρο, 210 4839.350, 694 3005002

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.