Θεματα

Πιστεύεις στη Μαγεία των Χριστουγέννων;

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
308096-232226.jpg

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο μαγική εποχή του χρόνου. Είναι η εποχή που όλες οι ευχές μας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Όπως εκείνη του μικρού Παναγιώτη, που πάσχει από Οξεία Λεμφοβλαστική Λευχαιμία.

Όνειρο του Παναγιώτη είναι να αποκτήσει τα δικά του παιχνίδια ζαχαροπλαστικής και μαγειρικής. Για αυτό το όνειρο, τα καταστήματα PAUL και το Make A Wish (Κάνε μια Ευχή Ελλάδος) ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα κοινό σκοπό.

Το μαγικό αστέρι του Make A Wish φωτίζει τα καταστήματα PAUL και μέρος των εσόδων από όλους τους χριστουγεννιάτικους κορμούς PAUL θα δοθεί για την εκπλήρωση της ευχής του μικρού Παναγιώτη από τη Θεσσαλονίκη.

Τα καταστήματα PAUL έχουν διατηρήσει αναλλοίωτη την τεχνογνωσία τους εδώ και πέντε γενιές ενώ το πάθος των αρτοποιών και των ζαχαροπλαστών τους, ενώνονται με τον σεβασμό στις παραδοσιακές διαχρονικές γαλλικές συνταγές και τη συνεχή αναζήτηση για καινοτομία. Όλα αυτά οδηγούν στο τέλειο γευστικό αποτέλεσμα. Γκουρμέ ψωμιά, μοναδικά επιδόρπια, μπριός χιονάνθρωποι, macarons και πολλά ακόμη που κάνουν το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας να μοιάζει μαγικό. Αφήστε λοιπόν τη μαγεία των Χριστουγέννων να σας συνεπάρει, επιλέγοντας τις μοναδικές χριστουγεννιάτικες δημιουργίες PAUL και νιώστε τη Μαγεία μιας Ευχής να κάνει τις φετινές γιορτές, μέσα από ένα παιδικό χαμόγελο ακόμη πιο λαμπερές.

Καταστήματα PAUL: Λεβίδου 4, Κηφισιά/ Πανεπιστημίου 10, Αθήνα/ Πλατεία Εσπερίδων και Κύπρου 70, Γλυφάδα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.