Θεματα

Πιστεύεις στη Μαγεία των Χριστουγέννων;

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
308096-232226.jpg

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο μαγική εποχή του χρόνου. Είναι η εποχή που όλες οι ευχές μας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Όπως εκείνη του μικρού Παναγιώτη, που πάσχει από Οξεία Λεμφοβλαστική Λευχαιμία.

Όνειρο του Παναγιώτη είναι να αποκτήσει τα δικά του παιχνίδια ζαχαροπλαστικής και μαγειρικής. Για αυτό το όνειρο, τα καταστήματα PAUL και το Make A Wish (Κάνε μια Ευχή Ελλάδος) ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα κοινό σκοπό.

Το μαγικό αστέρι του Make A Wish φωτίζει τα καταστήματα PAUL και μέρος των εσόδων από όλους τους χριστουγεννιάτικους κορμούς PAUL θα δοθεί για την εκπλήρωση της ευχής του μικρού Παναγιώτη από τη Θεσσαλονίκη.

Τα καταστήματα PAUL έχουν διατηρήσει αναλλοίωτη την τεχνογνωσία τους εδώ και πέντε γενιές ενώ το πάθος των αρτοποιών και των ζαχαροπλαστών τους, ενώνονται με τον σεβασμό στις παραδοσιακές διαχρονικές γαλλικές συνταγές και τη συνεχή αναζήτηση για καινοτομία. Όλα αυτά οδηγούν στο τέλειο γευστικό αποτέλεσμα. Γκουρμέ ψωμιά, μοναδικά επιδόρπια, μπριός χιονάνθρωποι, macarons και πολλά ακόμη που κάνουν το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας να μοιάζει μαγικό. Αφήστε λοιπόν τη μαγεία των Χριστουγέννων να σας συνεπάρει, επιλέγοντας τις μοναδικές χριστουγεννιάτικες δημιουργίες PAUL και νιώστε τη Μαγεία μιας Ευχής να κάνει τις φετινές γιορτές, μέσα από ένα παιδικό χαμόγελο ακόμη πιο λαμπερές.

Καταστήματα PAUL: Λεβίδου 4, Κηφισιά/ Πανεπιστημίου 10, Αθήνα/ Πλατεία Εσπερίδων και Κύπρου 70, Γλυφάδα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.