Θεματα

«Γλυκιές Αλχημείες» στο The Margi

Στο ξενοδοχείο μας περιμένει το pop up κατάστημα του Στέλιου Παρλιάρου και πολλές ακόμα εκπλήξεις

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
301174-228651.jpg

Φέτος τις γιορτές, το ξενοδοχείο The Margi, συνυφασμένο με τη ζεστή ατμόσφαιρα, τη διακριτική πολυτέλεια και φιλοξενία, φέρνει ακόμα μία χρονιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα τη λάμψη και την μαγεία των Χριστουγέννων!

Τι είναι πιο απολαυστικό από ένα χριστουγεννιάτικο μενού για καφέ και γλυκά με την υπογραφή του Στέλιου Παρλιάρου; Μα φυσικά ένα pop up κατάστημα στο lobby του ξενοδοχείου με απολαυστικές λιχουδιές που θα διατίθενται προς πώληση.

image

Απόλαυση είπα και έχω κι άλλα. Για τους λάτρεις της καλής γεύσης, στο πνεύμα των Χριστουγέννων, το The Margi μας καλεί τα σαββατοκύριακα να δοκιμάσουμε μοναδικά πιάτα στο «Brunch and Bubbly» ενώ καθημερινά, το «Afternoon Tea with scones» θα αποτελεί το ευχάριστο διάλειμμα της ημέρας.

Ωστόσο γιορτές σημαίνει να «προσφέρεις» και για αυτό, μέρος των εσόδων από τις Χριστουγεννιάτικες δράσεις θα δοθούν για την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού Οργανισμού Make-Α-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος), ενώ θα δίνεται και η δυνατότητα στους επισκέπτες να αγοράσουν ένα συλλεκτικό χρυσό αστέρι για να συμβάλουν στην εκπλήρωση περισσότερων Μαγικών Ευχών παιδιών, που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

image

Για περισσότερες πληροφορίες  και το πλήρες εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του The Margi επισκεφτείτε το www.themargi.gr 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.