- CITY GUIDE
- PODCAST
-
26°
Το λένε Nolan και ανοίγει σε λίγες μέρες
![62222-137653.jpg 62222-137653.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/62222-137653.jpg)
![301167-228644.jpg 301167-228644.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2015/11/30/301167-228644_0.jpg)
Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στην οδό Βουλής και αυτή τη στιγμή οι εργασίες είναι πυρετώδεις ώστε να ανοίξει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Ο λόγος για το νέο στέκι που θα στεγάσει την ομάδα του Πbox …κατά το ήμισυ βέβαια, μια και ο Χριστόφορος Πέσκιας μετά το επιτυχημένο εστιατόριο της Κηφισιάς βρίσκεται σήμερα επικεφαλής στην κουζίνα του Balthazar.
Το όνομα το παίρνει από τον αγαπημένο σκηνοθέτη του ιδιοκτήτη του Κώστα Πισσιώτη, στην κουζίνα θα βρίσκεται ο Σωτήρης Κοντιζάς, sous chef στο Πbox, νεαρός πλην εξαιρετικά ταλαντούχος, μισός Έλληνας και μισός Γιαπωνέζος. Ο χώρος, που φτιάχνεται από το γραφείο UCS υπό την καθοδήγηση του αρχιτέκτονα Μάνου Μπαμπούνη, είναι μια σύγχρονη εκδοχή του αστικού περιβάλλοντος της Αθήνας όπως αυτό αναπτύχθηκε στις δεκαετίες ’60 και ’70 και έχει σαν κυρίαρχα υλικά το μωσαϊκό, το μάρμαρο, το ξύλο και το μέταλλο.
The Team /Κώστας Πισσιώτης & Σωτήρης Κοντιζάς
Πέρα από την ατμόσφαιρα η οποία επιδιώκει να είναι χαλαρή, μοντέρνα και μαζί «οικεία», στο καινούργιο εστιατόριο οι γεύσεις θα έχουν φυσικά τον πρώτο λόγο. Πιάτα που δεν ορίζονται από τη «γεωγραφία», πατούν στα εξαιρετικά προϊόντα της Ελλάδας και συνδυάζουν γεύσεις, σκέψεις και έμπνευση από τα ταξίδια της ομάδας του Nolan σε όλον τον κόσμο. Με επιρροές από παντού, από το street food του Πεκίνου ή του Βιετνάμ μέχρι ένα ελληνικό παραδοσιακό φαγητό που έχει υποστεί το δημιουργικό άγγιγμα του σεφ. Περισσότερα μόλις το γευτούμε, γύρω στις 10-15 Δεκεμβρίου το opening. Βουλής 31-33
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έχει και η Αθήνα γραφικές πλατείες!
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Ψήνονται στη σχάρα κατευθείαν από το ποτάμι, ή τηγανίζονται για τους μερακλήδες
Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό
«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»
Μπαίνουμε στην κουζίνα και μαγειρεύουμε με διάσημα τοπικά προϊόντα από 30 γωνιές της Ελλάδος
Λαχταριστά μπέργκερς, φοβερές πίτσες, άπαιχτα σουβλάκια, ακόμα και σπιτικό φαγητό, όλα είναι εδώ
Φτιάξε και απόλαυσε τις καλύτερε μακαρονάδες ενόψη Ολυμπιακών Αγώνων
Για σουβλάκια, πίτσα, burger ή ό,τι σου έρθει στο μυαλό, μπες στο fagi.gr
Aυθεντικές ιταλικές γεύσεις, μαμαδίστικα πιάτα και American street food
Συνταγές βασισμένες στην εποχικότητα, άριστες πρώτες ύλες και value for money τιμές
Η νέα street food λιχουδιά της Αθήνας συμβαίνει στο Fuddy Duddy Pizza, στην οδό Λέκκα
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έχει γεύση «πανάκριβη», εστέτ και γκουρμέ
Στο κέντρο της Χώρας, θα το εντοπίσεις και θα το αγαπήσεις αμέσως
Εδώ δεν θα φας «χθεσινό» παγωτό, μόνο υπέροχες γεύσεις με χαμηλά λιπαρά και τόσο όσο ζάχαρη, που φτιάχτηκαν την ημέρα που θα το επισκεφθείς
Ένας ολόκληρος κόσμος νοστιμιάς, πλασμένος από υλικά του πιο λαχταριστού ονείρου
Θα δοκιμάσεις εξαιρετικό French Toast με βατόμουρα και κρέμα πατισερί, αλλά και αλμυρά αβγοπιάτα και φρέσκα σάντουιτς.
Εδώ το φαγητό είναι μοίρασμα που φέρνει κοντά την παρέα και τα cocktails είναι κλασικά και δημιουργούνται με βάση τις αυθεντικές συνταγές
Ξεκινά με γευστικό και αρωματικό πρωινό και εκλεκτούς καφέδες, συνεχίζοντας με δροσιστικά και απολαυστικά cocktails
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.