Θεματα

Brunch για όλους!

Athens Voice
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
300806-227877.jpg

Λατρεύεις την ιδέα του Brunch και όλο το παίρνεις απόφαση ότι αυτή τη φορά θα πας, πάει και τελείωσε. Και μετά βλέπεις το μικρό σίφουνα να διασχίζει το σαλόνι χοροπηδώντας από καναπέ σε πολυθρόνα και λες «άσ’ το καλύτερα». Μην το αφήνεις!

Πονεμένε γονιέ, υπάρχει λύση και βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του St. George Lycabettus. Εδώ οι άνθρωποι, σε συνεργασία με την ομάδα της Nannuka, έχουν επιστρατεύσει όλη τη φαντασία και τη θετική τους ενέργεια και έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν τα επιτυχημένα Saturday Lunch &Play που καταευχαριστιούνται τόσο οι μικροί όσο και οι μεγάλοι.

Τι πολύ ωραίο (και κυρίως βολικό) συμβαίνει στα lunch and play; Τα μεσημέρια του Σαββάτου οι γονείς απολαμβάνουν αμέριμνοι ένα πλούσιο lunch buffet με τη γνωστή, πανοραμική θέα του La Suite Lounge, ενώ τα πιτσιρίκια παρακολουθούν ταινίες και θεατρικές παραστάσεις σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, μαγειρεύουν, παίζουν και τσιρίζουν όσο θέλουν, με τη φροντίδα και την εμπειρία της Nannuka. Όλα αυτά κάθε Σάββατο 12.00-16.00. Τιμή Buffet: €25, παιδιά €12.

Κλεομένους 2, Κολωνάκι, 2107416191

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεμούνδος
Ρεμούνδος: O πολυσυζητημένος φούρνος της Κυψέλης, μύρισε Χριστούγεννα

Στα ράφια έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους τα μελομακάρονα, ζουμερά και αρωματικά, και οι κουραμπιέδες με φρέσκο ελληνικό βούτυρο, την ίδια συνταγή που τιμά ο φούρνος εδώ και δεκαετίες

Τυριά Βούτυρα ΚΑΡΑΤΖΑ
Τυριά Βούτυρα ΚΑΡΑΤΖΑ: Τα εκλεκτότερα της Ελλάδας

Θα βρείτε εκλεκτά τυριά, ανάμεσά τους μια μεγάλη ποικιλία από φέτα αλλά και κασέρι, με εκείνη τη γεύση που θυμούνται οι παλιοί, βούτυρο γάλακτος, ιδανικό για τους χριστουγεννιάτικους κουραμπιέδες, αληθινό στραγγιστό γιαούρτι και άλλα πολλά

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY