Θεματα

Vinarte καλεί Αντρέα Λαγό

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
300538-81864.jpg

Είναι πολύ όμορφο, έχει χώρο χαλαρό και μαζί πολύ ατμοσφαιρικό, αγαπάει με πάθος το κρασί, τη γαστρονομία, την τέχνη και τις ωραίες μουσικές. Το Vinarte ανήσυχο και πάντα με καινούργιες ιδέες εγκαινιάζει τον κύκλο των events «chef του μήνα» με τον nomad chef Ανδρέα Λαγό να δημιουργεί με θέμα «επιστροφή στις ρίζες» την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου.

Το μενού (36 ευρώ το άτομο) θα περιλαμβάνει pizza με πατάτα και καπνιστό τυρί μετσοβόνε, γαρίδες με περγαμόντο, κρέμα ταραμά και τσιπς παντζαριού, χειροποίητα ραβιόλια με κολοκύθα και κρέμα από αρσενικό Νάξου, αρωματική σαλάτα με σελινόριζα, φακές και λούζα Κέας, μοσχαρίσια spare ribs σιγομαγειρεμένα σε κόκκινο κρασί με πουρέ γλυκοπατάτας-καρότου και μαρέγκα με κρέμα μούρων σε σάλτσα κουμ κουάτ.

Οι δημιουργίες του chef πλαισιώνονται από μια σειρά ετικετών Ελλήνων παραγωγών που συνοδεύουν αρμονικά τα πιάτα, αλλά πάντα μπορεί κάποιος να επιλέξει ανάμεσα στις 140 ετικέτες του καλού, αφιερωμένου στο κρασί εστιατορίου.

Μαραγκού 18, Γλυφάδα, 2108941511

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.