- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Vinarte καλεί Αντρέα Λαγό
Είναι πολύ όμορφο, έχει χώρο χαλαρό και μαζί πολύ ατμοσφαιρικό, αγαπάει με πάθος το κρασί, τη γαστρονομία, την τέχνη και τις ωραίες μουσικές. Το Vinarte ανήσυχο και πάντα με καινούργιες ιδέες εγκαινιάζει τον κύκλο των events «chef του μήνα» με τον nomad chef Ανδρέα Λαγό να δημιουργεί με θέμα «επιστροφή στις ρίζες» την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου.
Το μενού (36 ευρώ το άτομο) θα περιλαμβάνει pizza με πατάτα και καπνιστό τυρί μετσοβόνε, γαρίδες με περγαμόντο, κρέμα ταραμά και τσιπς παντζαριού, χειροποίητα ραβιόλια με κολοκύθα και κρέμα από αρσενικό Νάξου, αρωματική σαλάτα με σελινόριζα, φακές και λούζα Κέας, μοσχαρίσια spare ribs σιγομαγειρεμένα σε κόκκινο κρασί με πουρέ γλυκοπατάτας-καρότου και μαρέγκα με κρέμα μούρων σε σάλτσα κουμ κουάτ.
Οι δημιουργίες του chef πλαισιώνονται από μια σειρά ετικετών Ελλήνων παραγωγών που συνοδεύουν αρμονικά τα πιάτα, αλλά πάντα μπορεί κάποιος να επιλέξει ανάμεσα στις 140 ετικέτες του καλού, αφιερωμένου στο κρασί εστιατορίου.
Μαραγκού 18, Γλυφάδα, 2108941511
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Βόλτες για ψώνια και μετά ραντεβού με τους φίλους
Λαμπερά ρεβεγιόν, γιορτινά δείπνα και ωραία κρασιά
Κοσμοπολίτικο και φιλόξενο, με πανοραμική θέα στην Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό και τη φωτισμένη γιορτινή Αθήνα
Κάθε χώρος του εμβληματικού ξενοδοχείου ακτινοβολεί γιορτινή διάθεση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.