Θεματα

Κοκτέιλ Americano

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
28894-65504.jpg

Πρωτοφτιάχτηκε από τον Gaspare Campari στα μέσα του 1800. Ονομάστηκε έτσι γιατί ήταν το αγαπημένο κοκτέιλ των Αμερικάνων επισκεπτών στο Μιλάνο στις αρχές του 1900. Ήταν επίσης το κοκτέιλ που παρήγγειλε ο Τζέιμς Μποντ στο Casino Royale.

Τι ανακατεύουμε; • 30ml Campari • 30ml κόκκινο βερμούτ • λίγη σόδα (παγωμένη) • 1 φλούδα ή φέτα από λεμόνι ή πορτοκάλι για γαρνίρισμα. Ρίχνουμε σε ένα ποτήρι λίγα παγάκια και προσθέτουμε το Campari και το βερμούτ και στο τέλος λίγη σόδα και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε διακοσμώντας μια φλούδα λεμόνι ή πορτοκάλι στο χείλος κάθε ποτηριού.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.