Ο προορισμός κάθε λάτρη της μπίρας, καθώς διαθέτει τέτοια ποικιλία που μπορείτε να δοκιμάζετε κάθε μέρα και μία διαφορετική. Δροσιστικές ξανθές, εντυπωσιακές μαύρες, κόκκινες, ξηρές, μοναστηριακές, δυνατές, χωρίς αλκοόλ, απ’ όλο τον κόσμο, ακόμα και για να τις πίνετε με… το μέτρο. Όλες αυτές τις καταπληκτικές μπίρες μπορείτε να τις συνοδεύσετε με μοναδικές γεύσεις, που ταιριάζουν απόλυτα, όπως: ποικιλίες με λουκάνικα ή με τυριά ή και με τα δύο μαζί, φρεσκοψημένα schnitzels, αχνιστά pretzel, λαχανικά στη λαδόκολλα, δροσερές σαλάτες και το διάσημο χοιρινό κότσι που έχει αφήσει εποχή. Το Octoberfest, που διοργανώνει κάθε χρόνο τη μεγαλύτερη γιορτή μπίρας, αναλαμβάνει επίσης να διοργανώσει και το δικό σας beer festival, είτε παντρεύεστε, είτε έχετε γενέθλια, είτε πρόκειται να καλέσετε τους φίλους στο σπίτι για ένα σημαντικό ποδοσφαιρικό αγώνα.
Αγίου Ιωάννου 82, Αγία Παρασκευή, 210 6082.999
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.