Θεματα

Da Vinci

Η χαρά της ζωής: All day long στα Βόρεια Προάστια

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 410
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
28395-62875.jpg

Ένα παλιό κτήμα κι ένα κτίριο του 1935 που ανακαινίστηκε με πολλή φροντίδα, για να συνδυάσει τη νοσταλγική ατμόσφαιρα του παρελθόντος με τη σύγχρονη εποχή. Το Da Vinci, meeting point των βορείων προαστίων, είναι απλά πανέμορφο, με το καλό γούστο να αποτυπώνεται «αθόρυβα» στις μικρές λεπτομέρειες, με πολλά επίπεδα και με ένα άπλετο φως να φωτίζει μοναδικά το χώρο. «Εντός» του αφήνεις πίσω σου την ένταση, το μόνο που θες είναι ένα φλιτζάνι μυρωδάτο καφέ, να μοιραστείς με την παρέα τις δικές σας στιγμές ή και να μείνεις μόνος για να απολαύσεις τις εικόνες γύρω σου που κάνουν το μάτι να ξεφεύγει και τη διάθεση να ανανεώνεται.

Αργότερα μπορείς να περάσεις από τον καφέ και τα νόστιμα σνακς σε κάποια από τις μεσογειακές συνταγές, όλες τους δουλεμένες με φαντασία και με τις καλύτερες πρώτες ύλες. Γεύσεις δελεαστικές που θα συνοδεύσεις με κάποιο καλό κρασί από την ενημερωμένη και με εξαιρετικές τιμές λίστα κρασιών του. Κι όσο περνάει η ώρα, είναι τα πολύχρωμα κοκτέιλ που θα τονώσουν τις αισθήσεις σου, ενώ κάποια μπάντα μπορεί να παίζει live στο χώρο. Κερασάκι στην τούρτα της all day διασκέδασης και χαλάρωσης το εξυπηρετικό και άμεσο σέρβις.

Με θέα στο πράσινο, προτείνεται σαν το τέλειο σημείο για ένα διάλειμμα στη ρουτίνα της κάθε μέρας. Η δυνατότητα για διοργάνωση ξεχωριστών εκδηλώσεων στην αίθουσα «Sistovari» καθώς και τα «αλλιώτικα» business lunch που μπορεί το Da Vinci να παρέχει, συμπληρώνουν ιδανικά το πακέτο των παροχών που προσφέρει.

Αγίου Ιωάννου 23, Αγ. Παρασκευή, 210 6000.102

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.