- CITY GUIDE
- PODCAST
-
32°
![28395-62875.jpg 28395-62875.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2012/10/24/28395-62875.jpg)
Ένα παλιό κτήμα κι ένα κτίριο του 1935 που ανακαινίστηκε με πολλή φροντίδα, για να συνδυάσει τη νοσταλγική ατμόσφαιρα του παρελθόντος με τη σύγχρονη εποχή. Το Da Vinci, meeting point των βορείων προαστίων, είναι απλά πανέμορφο, με το καλό γούστο να αποτυπώνεται «αθόρυβα» στις μικρές λεπτομέρειες, με πολλά επίπεδα και με ένα άπλετο φως να φωτίζει μοναδικά το χώρο. «Εντός» του αφήνεις πίσω σου την ένταση, το μόνο που θες είναι ένα φλιτζάνι μυρωδάτο καφέ, να μοιραστείς με την παρέα τις δικές σας στιγμές ή και να μείνεις μόνος για να απολαύσεις τις εικόνες γύρω σου που κάνουν το μάτι να ξεφεύγει και τη διάθεση να ανανεώνεται.
Αργότερα μπορείς να περάσεις από τον καφέ και τα νόστιμα σνακς σε κάποια από τις μεσογειακές συνταγές, όλες τους δουλεμένες με φαντασία και με τις καλύτερες πρώτες ύλες. Γεύσεις δελεαστικές που θα συνοδεύσεις με κάποιο καλό κρασί από την ενημερωμένη και με εξαιρετικές τιμές λίστα κρασιών του. Κι όσο περνάει η ώρα, είναι τα πολύχρωμα κοκτέιλ που θα τονώσουν τις αισθήσεις σου, ενώ κάποια μπάντα μπορεί να παίζει live στο χώρο. Κερασάκι στην τούρτα της all day διασκέδασης και χαλάρωσης το εξυπηρετικό και άμεσο σέρβις.
Με θέα στο πράσινο, προτείνεται σαν το τέλειο σημείο για ένα διάλειμμα στη ρουτίνα της κάθε μέρας. Η δυνατότητα για διοργάνωση ξεχωριστών εκδηλώσεων στην αίθουσα «Sistovari» καθώς και τα «αλλιώτικα» business lunch που μπορεί το Da Vinci να παρέχει, συμπληρώνουν ιδανικά το πακέτο των παροχών που προσφέρει.
Αγίου Ιωάννου 23, Αγ. Παρασκευή, 210 6000.102
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι σύμβουλοι-οινολόγοι της Zoumboulis & Associates φιλοξένησαν στην Ελλάδα τον νευροεπιστήμονα καθηγητή Gabriel Lepousez στο Μουσείο Οίνου Μάρκου
Η Καλαμάτα συνδυάζει ομορφιά, ιστορία, γλυκιά ζωή, όλα στα μέτρα του ανθρώπου
Το chef exchange experience που ζήσαμε στο Olea All Suite Hotel στη Ζάκυνθο & στο Dexamenes Seaside Hotel στην Ηλεία
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου του νησιού
Με τα Ikaria Coffee kiosk και Ikaria Park μαθαίνει στους Ολλανδούς τα ελληνικά φαγητά και κρασιά
Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας νωπά κοτόπουλα, αλλά και χειροποίητη κοτόπιτα, τραγανά buffalo wings και το περίφηµο «κοτοσούβλι»
Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Το ζαχαροπλαστείο που αλλάζει το τοπίο στα γλυκά
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Είτε είναι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είτε ελεύθερης αλιείας, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και μετάλλων
Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»
Ψητό, τηγανητό ή παστό, το κάθε ψάρι έχει τη νοστιμιά του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.