- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Με δυο λόγια, έχουμε να κάνουμε με ένα αρχιτεκτονικό δημιούργημα που παντρεύτηκε με το παραδοσιακό φαγητό. Το αρχιτεκτονικό δίδυμο we-l-d (we love design) και οι επιχειρηματίες Χρήστος Χρονάς και Παναγιώτης Δημόπουλος συνεργάστηκαν και έφτιαξαν ένα κατάστημα που είναι πλέον σημείο αναφοράς για την Αγία Παρασκευή, με εξαιρετικής ποιότητας κρέας και γευστικότατο γύρο. Τα καλαμάκια, σερβιρισμένα με νεροκρέμμυδο, χυμό λεμονιού και πάπρικα, τα χοιρινά φιλετάκια και τα μπιφτεκάκια Θεσσαλονίκης καλύπτουν ακόμη και τα πιο απαιτητικά γούστα. Αν και το Milf δηλώνει λάτρης του κρέατος, δεν παρέλειψε να δημιουργήσει ένα μενού με πολύ νόστιμες και δροσερές σαλάτες. Εμείς ξεχωρίσαμε τη Sweet Mama με ραντίτσιο, κόκκινη και πράσινη λόλα, μαρούλι, vinegrette φράουλας και ανθότυρο, και τη milf με μαρούλι, άγρια ρόκα, baby σπανάκι, ντοματίνια, σος λιαστής ντομάτας και μαριναρισμένη πανσέτα.
Θα το βρείτε ανοιχτό μέχρι νωρίς το πρωί, για όσους θέλουν κάτι δυναμωτικό μετά το ποτό.
Ανθυπολοχαγού Τασσόπουλου 1, Αγ. Παρασκευή, 210 6002.750
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Ιδιορρυθμίες, λόγοι συναισθηματικοί και άλλοι που δεν τρώμε κάποια φαγητά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.