Με δυο λόγια, έχουμε να κάνουμε με ένα αρχιτεκτονικό δημιούργημα που παντρεύτηκε με το παραδοσιακό φαγητό. Το αρχιτεκτονικό δίδυμο we-l-d (we love design) και οι επιχειρηματίες Χρήστος Χρονάς και Παναγιώτης Δημόπουλος συνεργάστηκαν και έφτιαξαν ένα κατάστημα που είναι πλέον σημείο αναφοράς για την Αγία Παρασκευή, με εξαιρετικής ποιότητας κρέας και γευστικότατο γύρο. Τα καλαμάκια, σερβιρισμένα με νεροκρέμμυδο, χυμό λεμονιού και πάπρικα, τα χοιρινά φιλετάκια και τα μπιφτεκάκια Θεσσαλονίκης καλύπτουν ακόμη και τα πιο απαιτητικά γούστα. Αν και το Milf δηλώνει λάτρης του κρέατος, δεν παρέλειψε να δημιουργήσει ένα μενού με πολύ νόστιμες και δροσερές σαλάτες. Εμείς ξεχωρίσαμε τη Sweet Mama με ραντίτσιο, κόκκινη και πράσινη λόλα, μαρούλι, vinegrette φράουλας και ανθότυρο, και τη milf με μαρούλι, άγρια ρόκα, baby σπανάκι, ντοματίνια, σος λιαστής ντομάτας και μαριναρισμένη πανσέτα.
Θα το βρείτε ανοιχτό μέχρι νωρίς το πρωί, για όσους θέλουν κάτι δυναμωτικό μετά το ποτό.
Ανθυπολοχαγού Τασσόπουλου 1, Αγ. Παρασκευή, 210 6002.750
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.