Θεματα

Σπετσοφάι

O chef Ντίνος Φωτεινάκης δημιουργεί αυθεντικά ελληνικά πιάτα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
27684-63372.jpg

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αφού κόψουµε τα λουκάνικα σε κοµµάτια των 5 cm, τα βάζουµε σε µια κατσαρόλα και τα σοτάρουµε για 2-3΄ περίπου.

Έπειτα προσθέτουµε τα λαχανικά κοµµένα σε χοντρές φέτες (προσοχή να µη σοταριστούν τα λαχανικά γιατί θα χάσουν το χρώµα τους και την παρουσία τους) και προσθέτουµε την ντοµάτα.

Το αφήνουµε να βράσει για  5΄-10΄ περίπου µέχρι να δέσει η σάλτσα. Σερβίρουµε…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.