Θεματα

Σπετσοφάι

O chef Ντίνος Φωτεινάκης δημιουργεί αυθεντικά ελληνικά πιάτα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
27684-63372.jpg

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αφού κόψουµε τα λουκάνικα σε κοµµάτια των 5 cm, τα βάζουµε σε µια κατσαρόλα και τα σοτάρουµε για 2-3΄ περίπου.

Έπειτα προσθέτουµε τα λαχανικά κοµµένα σε χοντρές φέτες (προσοχή να µη σοταριστούν τα λαχανικά γιατί θα χάσουν το χρώµα τους και την παρουσία τους) και προσθέτουµε την ντοµάτα.

Το αφήνουµε να βράσει για  5΄-10΄ περίπου µέχρι να δέσει η σάλτσα. Σερβίρουµε…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.