Θεματα

Τσίπουρο - Ούζο

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
27681-63239.jpg

Τα πικάντικα λουκάνικα συνδυάζονται θαυμάσια με το ούζο και τα ελληνικά τσίπουρα. Δοκιμάστε το Μακεδονικό Τσίπουρο Τσάνταλη χωρίς γλυκάνισο, που κυριαρχεί η ευχάριστη αρμονία των αρωμάτων από τις διάφορες ποικιλίες των σταφυλιών. Αν προτιμάτε πάλι κάτι από τη Θεσσαλία τότε τσουγκρίστε με το τσίπουρο του Τσιλιλή με ή χωρίς γλυκάνισο, πάντα όμως με ένταση, βελούδινη γεύση και μεθυστικό άρωμα. Με τα ποτά αρχίζει, κλείνει ή συνεχίζεται η ιστορία ενός καλού γεύματος...

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.