- CITY GUIDE
- PODCAST
-
28°
Yoplay
Yoplay! Δηλαδή, παγωμένο και λαχταριστό γιαουρτάκι, που ξεχωρίζει από την πρώτη κουταλιά
Yoplay! Δηλαδή, παγωμένο και λαχταριστό γιαουρτάκι, που ξεχωρίζει από την πρώτη κουταλιά, καθώς χρησιμοποιεί μόνο φρέσκο ελληνικό γάλα και γιαούρτι, χωρίς συντηρητικά, πλούσιο σε θρεπτικές ουσίες και μόνο με 1,5% λιπαρά. Ο χώρος είναι ζεστός και παιχνιδιάρικος, τα χαμόγελα διάπλατα και η Γεωργία και ο Βασίλης τέλειοι οικοδεσπότες – το Yoplay είναι οικογενειακή υπόθεση. Οι συνδυασμοί αμέτρητοι. Για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής, φρούτα πολύ προσεκτικά διαλεγμένα. Για τους γλυκατζήδες, σοκολάτες που δεν θα βρείτε αλλού και διάφορα ονειρεμένα toppings. Για τους μερακλήδες, υπέροχο γλυκό του κουταλιού. Μην ξεχνάτε όμως ότι πρωταγωνιστής στη γεύση είναι το ίδιο το γιαούρτι, αγνό, ελληνικό και δελεαστικό.
Λ. Βουλιαγμένης 46, Ελληνικό
Μη χάσεις!
Το Mama Roux το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου (21.00) διοργανώνει μεγάλο πάρτι δρόμου με μπάρμπεκιου του αμερικάνικου Νότου, ζωντανές μουσικές R & B της Νέας Ορλεάνης και ειδικό προσκεκλημένο από το Λος Άντζελες τον Doctor Tommy στο πιάνο και στα φωνητικά. Μαζί και παρέλαση (στις 19.30 με σημείο έναρξης το Mama Roux, Αιόλου 48) με θέμα… «Ειρήνη, Δικαιοσύνη και Μπάρμπεκιου». Τα λέμε εκεί!
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι σύμβουλοι-οινολόγοι της Zoumboulis & Associates φιλοξένησαν στην Ελλάδα τον νευροεπιστήμονα καθηγητή Gabriel Lepousez στο Μουσείο Οίνου Μάρκου
Η Καλαμάτα συνδυάζει ομορφιά, ιστορία, γλυκιά ζωή, όλα στα μέτρα του ανθρώπου
Το chef exchange experience που ζήσαμε στο Olea All Suite Hotel στη Ζάκυνθο & στο Dexamenes Seaside Hotel στην Ηλεία
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου του νησιού
Με τα Ikaria Coffee kiosk και Ikaria Park μαθαίνει στους Ολλανδούς τα ελληνικά φαγητά και κρασιά
Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας νωπά κοτόπουλα, αλλά και χειροποίητη κοτόπιτα, τραγανά buffalo wings και το περίφηµο «κοτοσούβλι»
Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Το ζαχαροπλαστείο που αλλάζει το τοπίο στα γλυκά
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Είτε είναι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είτε ελεύθερης αλιείας, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και μετάλλων
Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»
Ψητό, τηγανητό ή παστό, το κάθε ψάρι έχει τη νοστιμιά του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.